Miomir Kecmanović (Reuters)
Miomir Kecmanović (Reuters)

Kecmanović opet stao na startu mastersa, Đoković čeka Frica

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.05.21. | 14:19

Amerikanac eliminisao Evansa koji je napravio senzaciju u Monte Karlu pobedom nad Novakom

Miomir Kecmanović je i treći turnir iz master serije u ovoj sezoni završio na startu. Pošto je u prvom kolu u Monte Karlu izgubio od Fabija Fonjinija, odnosno u uvodnoj rundi u Madridu od Džona Iznera, srpski teniser je na startu turnira u Rimu, posle 105 minuta, poražen od Rusa Aslana Karaceva (7:6, 6:4) koji će u drugom kolu igrati sa sunarodnikom Danilom Medvedevim.

Meč su otvorila dva vezana brejka. Srbin se trudio da drži ritam iskusnog rivala, čak je u devetom gemu stigao do nove brejk prilike. Međutim, Rus se izvukao iz nezgodne pozicije, da bi zatim u taj brejku (7:2) lako došao do prvog seta.

Izabrane vesti

Već na startu drugog je iskoristio pad u igri Kecmanovića i napravio brejk koji je čuvao do kraja meča.

Posle nešto duže pauze, Novak Đoković će se sutra ne pre 12 časova, vratiti na teren. Ipak, najbolji teniser sveta neće imati prilku da se revanšira Denijelu Evansu za senzacionalnu pobedu u Monte Karlu, već će u drugom kolu igrati sa Tejlorom Fricom koji je neočekivano lako pobedio Bitanca (6:3, 6:2).

Na rimsku šljaku će sutra izaći i Dušan Lajović koga, doduše u prvom kolu, očekuje duel sa Australijancem Džonom Milmanom.


tagovi

Masters RimMiomir KecmanovićNovak ĐokovićDušan Lajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara