Komentari na vest

Konačno si ih osvojio! (FOTO+VIDEO)

d

drago10

pre preko 2 godine

velike koristi što ih je osvojio, bolje mu je išlo kad su bili protiv njega

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Cemu plakanje!? Covek ima milione i place sto ga je neki tamo pobedio u prebacivanju loptice preko mreze.
K

Krrrr

pre preko 2 godine

Nemap ti pojma ni o život a ni sportu.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Nije smeo da dozvoli sebi ovo.Toliko puta je igrao na tom stadionu,uvek žvizduci i sada kad im je došlo iz dupeta u glavu i kada su mogli biti svedoci istorije oni navijaju za njega,pritom Rus igra protiv njega i on se rasplače i to u najgorem mogućem trenutku....
B

Brundo

pre preko 2 godine

Samo sebe moze da krivi.Suze tu nece da pomognu.Tako je to.Sport je rat i tu nema milosti.
G

Gost srbistan

pre preko 2 godine

suze placu za oboje 😁😁😁
V

Vr

pre preko 2 godine

Ma ce ih rasipe svi... Pojma nemam... Sve je gori i gori.. Ej set nije uzeo
V

Voip

pre preko 2 godine

Jeste naivni. Ne vole oni Novaka nego vise mrze Rusa.
G

Ghoust

pre preko 2 godine

Da li je moguće da i dalje mislite da Amere zabole lakat da li je neko Rus, Srbin ili Eskim. Bukvalno sve drugo može biti razlog da za nekoga navijaju ili ne, osim toga. Šta on ima da mrzi nekog Srbina, niti zna gde je to niti ga interesuje, niti istorijski ima razlog da ga mrzi. Ne blamirajte se u komentarima sa tim kukumavkama kako nas svi mrze.
1

1244@ghoust

pre preko 2 godine

Да знају где је Република Српска показали су 1995...Да знају где је Србија показали су 1999.
D

Dupli standardi

pre preko 2 godine

@1244 Da, američki političari znaju, upravo zbog zamročića komunističkih vođa ruske satelit države, kojima su isprani mozgovi kako su nebeska nacija i kako ih svi mrze jer su najbolji, Bogom dani, imaju najveći rast gdp-a, pa ih onda podsete da to i nije baš tako. Realnost je da prosečan Joe-i (Amerikanac) nije čuo u životu za Srbiju. Isto tako je realnost da prosečan Srbenda nije dalje otišao od Republike Srpske, pa i ne zna kakvi divni ljudi žive u Americi.
1

1244@dupli standard

pre preko 2 godine

Рекао бих да си у фазону круг двојке... Тесла,Пупин,Миланковић...па рецимо прве победе у Првом светском рату,па рецимо први антифашистички покрет на Свету(Брада,наочаре),па рецимо одлазак на Крф...па повратак тако што пешадија Српска бржа од Француске коњице,па рецимо први Европски борци против фундаментализма(поздрав за јуначку ВРС),учествовати у рушењу три империје Турске,Аустроугарске,Трећег рајха...то се не прашта :)) ...па 1999 итд итд,па мало раније Митровданска офанзива,па коридор живота...има ту нешто небеско :))могу до сутра да набрајам// ....Кад помислим да је највећи ум света,икада,Србин цео се најежим...кад се сетим његове последње жеље да буде сахрањен уз тамо далеко на виолини.... И био сам и по Европи а био сам и у Републици Српској...ааа поред листе ,увек се нешто чита,књиге су ту :)
G

Gostpola

pre preko 2 godine

A sad Odgovraju Ameri Hahahhaha joj Srbijo.Dvolicna Zemljo
Z

Zapata

pre preko 2 godine

Ubili ga amerikanci.
E

E bleso

pre preko 2 godine

Za šta odgovaraju za licemerno navijanje u zadnjem meču. Da je tu bio nadal ili fedja zviždali bi mu protiv svakog protivnika i bilo bi bolje, jer bolji je kada su protiv njega.
P

Padina korps

pre preko 2 godine

Dogodine baki 😀
V

VELIKI VELIKI NAJVECI.

pre preko 2 godine

GLAVU GORE! NOVO NANOVO!! IDEMOOO BREEE!
D

Dupli standardi

pre preko 2 godine

Sad ih je osvojio, a da su bili protiv njega komentari bi bili: nekulturni zapadni zlotvori mrze nebeski srpski narod i našeg Noleta. Srpska posla. Uvek je drugi kriv i uvek su svi protiv nas.
A

Ax

pre preko 2 godine

Izgubio je veceras od samog sebe. Bolje bi bilo je publika navijala protiv njega, igrao bi iz inata...ovako sve se sastalo. Osvojice on jos dosta grend slemova u to ne sumnjam.
.

.........

pre preko 2 godine

Ova publika voli rekorde a ne Noleta, a ove suze su retke kao i prilika da se do njih stigne.
S

Snowman

pre preko 2 godine

Koliko je momak sjeban, on vapi da ga vole, ubedjen sam da bi se odrekao pola GS, samo da ga ovako vole, Novak je tacno taj profil coveka.
c

cccc

pre preko 2 godine

Samo zbog toga što je Rus bio na drugoj strani. Samo zapadnjaci više mrze ruse od srba.
D

Dupli standardi

pre preko 2 godine

I evo ga, kao što rekoh. Javio se prvi Srbenda.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Gubitnicka scena iskreno. I nije to nikakva podrska, nego navijanje za igraca koji glatko gubi. Novak je dobar decko i zato to ne razume.
l

ltu

pre preko 2 godine

cuti bre
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Sve na stranu, nocas si imao podrsku jer je preko puta tebe bio neko ko je mnogo omrzeniji preko!!! Kako Amer u sred Nju Jorka da navija za Rusa? Da je bio bilo koji teniser iz bilo koje druge zemlje sveta, pljuvali bi te i dalje, velika vecina njih!!! Sto se tice meca, Medvedev je apsolutno zasluzio trijumf, treba biti realan, onaj nivo tenisa sto je pokazao Medvedev veceras, ja to nisam odavno gledao!!! Nas Novak je bio nemoćan. Jednostavno covek je igrao maestralno, servirao, trcao, udarao loptice, stizao, zaista nestvaran nivo tenisa na ovom nivou!!! Cestitke i jednom i drugom, jednostavno nekako je Medvedev mislim veceras bio u takvom ritmu da ga niko ne bi pobedio, to mu se videlo u ocima!!! Mnogo opasan igrac, luda glava, ali maestralan igrac!!!!
O

Okei

pre preko 2 godine

Navijali ameri da sto duze gledaju mec za koji su kupili skupu kartu.. ali rus resio da im skrati uzivanje
H

Henry Hill

pre preko 2 godine

Uvek će biti najveći, Australija je njegova. Ovim što ću reći ne želim da smanjim uspeh Medvedeva danas, jer je zasluženo pobedio. Ali, ona brejk lopta u drugom setu, kada onaj glavonja posle 3 udarca u poenu daje Rusu prvi servis je najbitniji momenat meča. Taj brejk bi doneo Noletu drugi set, verovatno i pobedu. Šta je tu je, čestitke Danilu, a Novak sledeće sezone uzima minimum 2.
N

Neverovatnii

pre preko 2 godine

Ceo Njujork,Amerika navijala za Novaka...za Srbina,kolika sportska legenda,ikona naravno najveci svih vremena
S

Stefannbgd

pre preko 2 godine

Ticu pobratime
L

Lazno

pre preko 2 godine

Lažno navijanje.