Konačno si ih osvojio! (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.09.21. | 00:56

Novaka Đokovića potpuno slomila podrška sa tribina grandioznog Artur Eš stadiona

Novak Đoković nije uspeo. Poražen je od Danila Medvedeva u nastajanju da kompletira kalendarski slem, ali ovo sasvim sigurno ne znači da će jedan od najboljih sportista u istoriji odustati. Bitku je izgubio, rat nije. Međutim noćašnji paraz ga je dobro pogodio. Možda čak najviše u karijeri, jer ne pamti se kada je Đoković tako puno plakao.

Ne samo nakon meča, a uoči davanja izjava, već još dok je u toku bio treći set. Spoznaja da nema šansu da se vrati u kombinaciji s velikom podrškom sa tribina učinila je da se srpski as potpuno slomi u samoj završnici meča.

Izabrane vesti

On je doslovno rečeno u suzama dočekao deseti gem u kom je Medvedev servirao za pobedu. Tumačiće se ti specijalni i emotivni trenuci na razne načine, a naša je ocena sledeća: OSVOJIO IH JE! Novak Đoković uzeo je pod svoje američku publiku, po prvi put na nekom ovako velikom turniru ceo stadion navijao je za njega, razumljivo, u želji da Srbin ispiše najlepšu tenisku bajku.

Ali na nažalost kraj je bio tužan.

Nema ni najmanje sumnje - vratiće se Novak u Njujork. I osvojiće ga ponovo. Pogotovo što sada zna da Njujork za njega navija.



tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara