(Goran Ivanišević i Marjan Vajda ©AFP)
(Goran Ivanišević i Marjan Vajda ©AFP)

Kovid 19 u Novakovom timu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.20. | 10:05

Tri testa u Zadru pozitivna, preko hiljadu negativnih

Stigle su i prvi rezultati sinoćnnjih testova učesnika Adria Tura koji su obavljeni u Zadru nakon što je objavljeno da je Grigor Dimirov pozitivan na virus korona.

Kako navode organizatori tri testa su bila pozitivna, od čega je jedan direkton vezan za Novaka Đokovića, to jest njegov tim. U pitanju je Marko Paniki, kondicioni trener našeg asa. A pored njega kontaminirani su i hrvatski teniser Borna Ćorić i trener Dimitrova, Kristijan Groh.

Izabrane vesti

"Sva trojica će ostati u samoizolaciji u Zadru i pratiće dalja uputstva i preporuke od nadležnih zdravstvenih institucija.", stoji u objavi,"Novi test uradiće za pet dana, posle čega će doneti dalje odluke. Ukoliko test bude negativan, moći će da idu kući, ako bude pozitivan ponašaće se u skladu sa preporukama nadležnih. Svi ostali, uključujući i članove Novakovog tima i tenisere, kao što su Zverev i Čilić, negativni su i mogu kućama. Uz obavezan period samoizolacije".

Sveukupno je od sinoć testirano 1.023 osobe koje su bile u kontaktu sa bugarskim tensierom, pa i ceo Đokovićev tim. Naš as navodno ne oseća simptome, a biće testiran u Beogradu u toku dana. Sedmi igrač sveta Aleksander Zverev kao i prvi reket Hrvatske, Marin Čilić su negativni. Čilić je će ipak otići u samoizolaciju.


tagovi

Adria Tour

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara