Filip Krajinović (©Reuters)
Filip Krajinović (©Reuters)

Krajinović eliminisan na startu mastersa u Montrealu, treći set izgubio sa nulom

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.08.22. | 23:27

Danijel Evans prošao prvu prepreku, za plasman u osminu finala igraće protiv Andreja Rubljova

Završio se masters u Montrealu za Filipa Krajinovića i brže nego što je počeo, srpski teniser zaustavljen je na prvom koraku. 

Jedna od poslednjih jakih provera nije dopro prošla, Filip Krajinović se izborio samo za set protiv Danijela Evansa, koji će za plasman u osminu finala igrati sa petim nosiocem - Andrejom Rubljovim. Britanac u trećem setu nije prepustio ni gem Srbinu - 2:1 (6:2, 1:6, 6:0). 

Izabrane vesti

Oscilirao je Filip Krajinović tokom čitavog meča, igrao od očaja do sjaja i nazad. U setu odluke raspala mu se igra i anulirao je sve dobro što je uradio u prethodnom, kada je bio siguran na servisu, pravovremeno ulazio u udarce i šetao Danijela Evansa po terenu. 

U trećem setu srpski teniser je osvojio samo 12 poena, lagano je, praktično bez veće borbe, prepuštao servis gemove rivalu. Britanac je iskoristio prvu meč loptu koja mu se ukazala, napravio peti brejk na meču i ostvario prvu pobedu u međusobnom duelu sa Filipom Krajinovićem

Pretrpeo je Danijel Evans poraze pre šest godina na čelindžeru u Francuskoj - nije osvojio ni set - potom i u Stokholmu, ali je sve naplatio na jednom od najprestižnijih turnira - na mastersu u Kanadi.


tagovi

Filip KrajinovićDanijel EvansATP MontrealATP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara