Filip Krajinović (©MN Press)
Filip Krajinović (©MN Press)

Krajinović stigao do četvrtfinala Minhena bez borbe

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.04.21. | 11:20

Janik Hanfman predao meč srpskom teniseru pre nego što se pojavio na terenu

Pošto je bio slobodan u prvom kolu, Filip Krajinović se plasirao i u četvrtfinale turnira u Mihnenu (ATP 250) bez borbe. Srbin je trebalo je da igra u osmini finala sa Janikom Hanfmanom (98. na ATP listi), ali je domaći teniser predao meč pre nego što se pojavio na terenu.

Tako Krajinoviću ostaje da čeka ishod meča domaćih takmičara Dominika Kepfera (54.) i Jana Lenarda Štrufa (44.) koji počinje oko 12.30 časova, kako bi video s kim će se sastati u borbi za polufinale.

Izabrane vesti

12.30: (2,19) Kepfer - Štruf (1,60)

Kepfer je u tekućoj sezoni odigrao ukupno osam borbi, od kojih je četiri uspeo da završi u svoju korist. Dominik je pobedio u jednom meču početkom marta na turniru u Buenos Ajresu, još dva u kvalifikacijama za turnir u Monte Karlu i preostalu u tekućem takmičenju u Minhenu. Stradao je Filip Kolšrajber u prvom kolu (4:6, 6:4, 6:3).

Štruf je do sada na šljaci uspeo manje-više dobro da se predstavi samo na turniru u Kaljariju. U Italiji se Nemac plasirao u četvrtfinale takmičenja, a u prvom kolu takmičenja u Minhenu Jan Lenard je pobedio Andreja Martina u dva seta (6:4, 6:3).

Duel dva nemačka tenisera biće njihov prvi međusobni.

ATP i WTA KVOTE

U druga dva para osmine finala koja su na programu danas snage će odmeriti Argentinac Federiko Korija (90) i Slovak Norbert Gombos (95), odnosno Gruzin Nikoloz Basilašvili (35) i Kolumbijac Danijel Elahi Galan Riveros (115)


tagovi

Filip KrajinovićATP Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara