Krajinović zakazao duel sa Đokovićem

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.09.20. | 18:22

Čekinato mu nije napravio problem - 2:0

Gledaćemo srpski obračun u Rimu. Filip Krajinović susrešće se sa Novakom Đokovićem u osmini finala turnira u glavom gradu Italije. Krajinović je jako dobro odigrao protiv domaćeg tenisera Marka Čekinata i slavio je sa 2:0 u setovima - (6:4, 6:1).

Zaista može Krajinović da bude zadovoljan kako je odigrao ovaj meč, bio je impresivan u drugom setu koji je završio tako što je načinio brejk.

Izabrane vesti

Filipu je u prvom setu bilo dovoljno da napravi jedan brejk u sedmog gemu i tu je prelomio i poveo sa 1:0 u setovima. Posle toga mu je bilo mnogo lakše da igra, držao je sve pod kontrolom, služili su ga dobro i forhend i bekhend i sve se dobro završilo sa ubedljivih 6:1 u drugom setu.

Krajinović je ovom pobedom potvrdio da je u dobroj formi i biće vrlo zanimljivo videti kako će proći meč između njega i Đokovića.

Novak Đoković je nešto ranije savladao Salvatorea Karuza i tako uspešno startovao takmičenje u Rimu. Možemo da kažemo da je šteta što će se srpski teniseri sastati ovako rano, pa će jedan od njih morati da bude eliminisan.

Zvanično su Krajinović i Đoković odigrali do sada samo jedan meč. Na turniru u Beogradu 2010. Novak je predao meč posle jednog odigranog seta.



tagovi

Filip Krajinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara