Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Lista za Sinsinati: Đoković, Nadal, Cicipas, Tim...

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.07.20. | 08:56

Iz Top 20 izostaju samo šestorica

Teniska sezona će se nastaviti za nešto više od dve nedelje mastersom koji se izvorno igra u Sinsinatiju, a ove godine će mu sedište biti u Njujorku i deluje da će imati impresivnu listu učesnika.

Organizator je objavio nezvaničnu listu tenisera koji su prihvatili da igraju na turniru i na čelu te kolone je prvi igrač sveta Novak Đoković.

Izabrane vesti

Iako je u jednom momentu bio sumnjičav da li će moći da se igra američka turneja, na kojoj je grend slem US open vrhunac, Đoković je očigledno procenio da će najavljene bezbedonosne mere biti dovoljne i odlučio da ide preko Atlantika. Kao nezvanična potvrda da će nastupiti i na US openu pojavila se informacija da je zatražio od organizatora da mu pošalju loptice kojima će se igrati u Njujorku, da bi mogao bolje da se pripremi.

Opet, sve su to još informacije koje nisu zvanično potvrđene, a do starta Sinsinati mastersa (15. avgusta) ima još dosta vremena.

Pored Novaka Đokovića na turniru bi trebalo, po spisku, da učestvuju i Rafael Nadal, Stefanos Cicipas, Dominik Tim, Danil Medvedev, Aleksandar Zverev, Mateo Beretini, Nik Kirjos, Roberto Bautista Agut...

Dakle, vrlo jako društvo, iz prvih 20 na ATP listi izostaju povređeni Rodžer Federer, nedovoljno od korone oporavljeni Grigor Dimitrov, kao i teniseri koji su se još ranije izjasnili da neće igrati: Gael Monfis, Sten Vavrinka i Fabio Fonjini. Izostaje i mladi Feliks Ožije Alijasim.


tagovi

Novak ĐokovićRafael NadalSinsinati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara