Hmad Međedović ©Starsport
Hmad Međedović ©Starsport

Međedović siguran i u dublu

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.10.20. | 14:48

Naš najbolji junior nastavlja sa dobrim nastupima na Rolan Garosu

Da nije tek prolazna senzacija i da se od njega vrlo brzo mogu očekivati velika dostignuća, Hamad Međedović ovih dana dokazuje na Rolan Garosu.

Naime, naš najbolji junior je posle jučerašnjeg fantastičnog nastupa u drugom kolu u konkurenciji mladih tenisera, to jest pobede od 2:1 nad prvi juniorom sveta, godinu i po starijim Aroldom Majoom i to na domaćem terenu protivnika, danas je dobar posao odradio i u dublu.

Izabrane vesti

Mladi, 17-godišnji Novopazarac je u kooperaciji sa Rusom Maratom Šapirovim bez ikakvih problema započeo takmičenje i u parovima slavivši sa 2:0, po setovima 6:2 i 6:2 za samo 49 minuta igre protiv Francuza Robina Bertrana i Meksikanca Rafael Alfonsa de De Alba Valdesa. Naredni protivnici, u borbi za četvrtfinale su im pobedici susreta između švajcarske kombinacije Kim – Fon Der Šulenburg i argentinsko-belgijskog dubla Barena – Fukon.

Što se tiče singla, Međedović nastavlja sutra sa obračunima u trećoj rundi, to jest osmini finala, a protivnik mu je godinu stariji Austrijanac, Lukas Nojmajer inače specijalista za igru na šljaci. Pobednik tog susreta ide na boljeg iz odmeravanja sedmog i devetog nosioca, Švajcarca Dominik Štefana Štrikera i Britanca Artura Ferija.


tagovi

Rolan GarosHamad Međedović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara