Komentari na vest

Milimetarski aut iz drugog seta pokrenuo Đereova kola nizbrdo (VIDEO)

Владан

pre 10 meseci

NN3@..данас је Ђере могао до победе, али Циципас је лечка бољи играч..

Владан

pre 10 meseci

Други пут гледам Ђереа,одличан тенисер, са још жешћим радом,поседује квалитет за првих двадесет на АТП листи.Браво,момак.
N

NN3

pre 10 meseci

Bukvalno mu je glava jedan jedini problem. Napravi jednu, dve greške i skroz potone. Ovako tehnički i taktički igrač za Top 20 bez problema..
N

NN3

pre 10 meseci

Kao što sam rekao kad je dobio drugo kolo.. samo da se ne stegne protiv velikog imena, jer uvek to uradi, i opet je.. Napravi više vinera i manje neiznuđenih i izgubi 3:0..Klasičan Đere. Poklonio mu je prvi i drugi set, šteta.
p

poklon

pre 10 meseci

Ma tako je. Nije Cicipas pobedio, nego je Djere poklonio. Inace je Djere za 3 klase bolji teniser, ali nije imao srece. Jedan mali aut i strah od velikog imena ga deli od svetskog trona. Dajte ljudi malo realnosti Ovo je Djereov maksimum trenutno. Izgubio je 3:0. Nije 3:2 pa da pricamo nesto. Mozda kroz godinu-dve bude na nekom visem nivou.
N

NN3

pre 10 meseci

Jesi ti gledao meč? Očigledno nisi. To što je Cicipas veće ime i bolji teniser, u jedom meču ne znači ništa. Đere je napravio više i vinera i manje neiznuđenih. Bukvalno je generalno bolje igrao. Međutim, kad treba da se lomi pravi greške (4:5 prvi set, napravio je 2 od ukupno 3 duple greške u meču), i na 3:1 u taj brejku gde posle milimetarskog auta tone skroz i gubi 5 vezanih poena. Da, Đere mu je dao, ne pobedu, ali 2 seta. I to mu se ponavlja kroz celu karijeru kad igra protiv nekog malo jačeg. Seti se kako je igrao protiv Đokovića onda na Srbija Openu.. i tad je Đere bio bolji i na kraju je izgubio - samo zbog svojih grešaka, kad je zakucao volej sa mreže u nju.