Komentari na vest

Može i Novak nekada nešto da osvoji protiv „slabijih“ protivnika

N

Nadal

pre gotovo 3 godine

Ne ide mi u glavu da konstantno pišete kako je Djoković najbolji, a ne vidim po čemu je bolji od jednog Nadala. Nadal više ima ATP titula i olimpijsko zlato u odnosu na Djokovića, GS isto, Djoković za 2 više medjusobne duele što nije merodavno jer ulaze i predati mečevi u to tako da to pada u vodu, jedino te sedmice što ima al i o tome niste pisali niti ste gledali dok Djoković nije došao do tih sedmica. Prestanite pisati i mlatiti gluposti
S

Srbinco

pre gotovo 3 godine

Pored toga sto ima najvise nedelja, jedini koji je po 2 puta osvojio svaki GS, jedini koji ima SVE masterse, ima pozitivan skor i sa Nadalom i sa Federerom, a i cekaj kraj karijere, pa cemo videti ko ce imati najvise GS. Sta ces tad moci da mu osporis po pitanju GOATa?
M

Meštrović

pre gotovo 3 godine

Pričajte i pišite šta hoćete, pogledajte sami da je Nadal dobio više puta i Djokovića i Federer u finalima nego oni njega, pa kome je onda lakše bilo. Da povreda nije bilo zasigurno bi bio najbolji ako već o nije,. VAMOS RAFA
S

Srbijaaaa

pre gotovo 3 godine

Jesam srbin, ali moram da se složim s ovim komentarom. Puno potenciraju neku statistiku koja ide u prilog Djokoviću, ali kad sve sagledaš ne vidim mnogo stvari u kojima je Djokovića bolji od njega
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

Igraci kad se sretnu sa Djokovicem imaju nekakvu mentalnu blokadu.Sad da li je to veliko postovanje ili nekakav strah to ne znam. Medvedev ovde godine rastura sve redom u Australiji do finala gde se sreo sa Djokovicem i izguvio 3-0. Cicicpas isto rasturao sve redom na RG do finala sa Djokovicem.Vodio 2-0 i na kraju izgubio 2-3. I na kraju slucaj Beretini.Unistavao svakoga na Vimbldonu do finala sa Djokovicem. Evo jednog podatka u vezi toga:Beretini je do finala pretrpeo samo 4 brejka a onda mu je Djokovic u finalu napravio 6 brejkova.
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

Nema potrebe da vi nama pisete i objasnjavate zasto i kako je Nole najbolji trenutno i u istoriji. I to ne samo u tenisu nego i u sportu u opste. Nego lepo zakupite kolumne u NY Times u i nekim novinama na ostrvu i tako redom , pa napisete tekst lepo " Evo zasto je Novak najbolji , da objasnimo na vasem jeziku , kad vec nas ne razumete" pa im se lepo sve nacrta..
N

Noloe

pre gotovo 3 godine

Nije fer reci da i "Novak nekada nesto osvoji protiv lakih protivnika", kad su mu protivnici na Wilmbledonu bili blago je reci kriminalni, ne pricam bilo sta protiv Novaka, on bi svojom onakvom igrom osvojio i da su svi najjaci bili na njegovom putu, jer jebeno melje sve, ali Fucsovic, Shapovalov, Berrettini, to su iskreno receno, lunje teniske, pogotovo Berrettini, koji ima samo servis i forhend, novi Isner svjetskog tenisa.... Tako da je glupo reci ovo.
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

Nije glupo , sve su u pravu. Vidis i sam procenat koliko je imao tezak put za svaki trofej. I sta sad jednom bude malo lakse i dosta je l ? A Rodzer , covece , 10 godina je bio dva puta bolji od svih. Sve do Nadala i Noleta je dovoljno bilo samo da se pojavi. A kako su oni napredovali tako je on tonuo.. dok evo sad nije skroz pukao i psihicki i fizicki , odustaje i predaje se... Onaj momak da se nije povredio ispao bi jos u prvom, drugom kolu..Nema vise ni R od Rodzera , a od Nadala je ostalo jos samo N. i to ce da se brise do kraja godine..
B

Brundo

pre gotovo 3 godine

To na sta se Djokovic namerio da osvoji, Zlatni Slem, je u istoriji tenisa uspelo jos samo jednoj osobi - Stefi Graf 1988.
G

Gost iz HR

pre gotovo 3 godine

Jednostavno nema vise smisla usporedjivati Noleta i sve ostale, toliko je iznad svih da rasprave nema. Do kraja njegove karijere treba samo pisati o tome koje su njegove granice. Po mom osobnom misljenju uzima OI i US Open, a poslije jos min 3 GS. Samo da ga zdravlje posluzi. Nekako sam misljenja da ce osvojiti zlatni slam i onda ce se isprazniti psihicki, jednostavno ce tim glupim svjetskim kriticarima moci reci, eto vam sad nadjite nesto gdje nisam najbolji, to bi ga jedino moglo usporiti, iako je kroz cijelu karijeru pokazao da je najjaci psihicki. Sretno Nole, soprtski pozdrav svima!
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Kakav Federer, on ne moze da dobaci do Novaka…
O

Otresi

pre gotovo 3 godine

Najjace je sto su sada ovi sa atp-a krenuli da forisraju da se sve titule isto racunaju pa tako Federer ima 108 ili koliko vec a Djokovic 85. Kad osvoji ovo i US nek se baci lepo na 250 turnire, nek izosvaja svake nedelje po jedan i to je to 😂
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

I tu ih kolje...nemojte vise iskopavati ljubim vas nista pa ima da se ubiju duse riznici i navijaca Federera i nadala. XD
J

Junker

pre gotovo 3 godine

Pogledajte samo Federerove protivnike u finalima…Pobedio samo 1 Novaka i to kad je ovaj bio dete maltene. Nema sta, Federer je sigurno najpopularniji, najvoljeniji teniser ikada, maestralan igrac, prelep stil igre, ali je Nole bolji. Po mom misljenju, cak je i Nadal bolji od Federera, dominantniji sigurno jeste, i da nije onoliko kuburio s povredama, Federer bi sigurno bio iza njega. A Nole je prica za sebe, kao u fudbalu De Brujne, Cavi, Inijesta, Levandovski, Modric, Ibra, Nejmar i kompanija, nestvarni igraci, ali je Mesi ono nesto nedodirljivo. Tako i Nole.
M

Meštrović

pre gotovo 3 godine

A što ne kažete da je Nadal dobio Djokovića 5 puta, a Djokovića Nadala 4 puta u finalima
p

plavac

pre gotovo 3 godine

uz sve to rođa i rafa ližu rane po budžacima,mari se rekreativno bavi tenisom i hodanjem,a đole manijak dok juri zlatni slem igra miks dubl za Srbiju.ćao,zdravo,kraj svake dalje priče
S

Sad malo on

pre gotovo 3 godine

Uz veliko poštovanje prema RF i svemu sto je ucinio za tenis, smatram da Novaku nije nešto olaksan put sto dotični nije došao, odnosno sve jedno je....čovek je totalno van forme, na žalost njegovo vreme je proslo.
G

Gaizka

pre gotovo 3 godine

A sobzirom da je beton u pitanju, više bih se obradovao Medvedev ili Zverev da su otkazali nego Rafa..
9

951357

pre gotovo 3 godine

Rodžer je sad sigurica na kladionici kad igra. Od prvog kola protiv njega singliranje, kvota verovatno preko 2, a on mora da ispadne jer više fizički nije spreman za taj nivo tenisa.