Komentari na vest

Muratoglu: Samo da na teren ne izađe Veliki Novak

M

Maximilijan

pre gotovo 3 godine

3 0 METLA
V

Vvavva

pre gotovo 3 godine

Najbolji svih vremena generalno ne postoji. Jedno je tačno, Novak je verovatno najbolji ikada na tvrdoj podlozi, Nadal na šljaci. Generacije se teško mogu porediti. Ali ono što se računa su rekordi. Što će reći da ako Novak obori sve rekorde on će biti čovek sa najviše rekorda u sportu. Ko je bolji slalomaš, Tomba ili Majer ili Miler?
M

Maximilijan

pre gotovo 3 godine

Al si strucan.Odakle si koji deo Hrvatske?
V

Vvavva

pre gotovo 3 godine

Mani se politike. Ti možeš da tvrdiš da je Borg bio lošiji od Novaka? O tome pričam. I svako normalan i razuman će reći da je Nadal najuspešniji teniser na šljaci. Novak će biti najuspešniji u istoriji gledajući sve tekorde, a da li je najbolji, nisam vidovit da zamislim Borga u ovim uslovima ili Novaka u onim. Niti je ilo vidovit.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Gospodin je sve objasnio jednom recenicom... Kad su sva trojica na vrhuncu, Novak ce pobediti... Eto to je odgovor da je Novak najbolji ne samo od njih trojice, vec svih vremena...
L

Lepo

pre gotovo 3 godine

Svaka čast na lepim rečima. Malo ko sa takvim renomeom se javno usuđuje reći da je Novak najveći ikada. Ovaj čovek deluje kao pravi gospodin, a njegovi rezultati potvrđuju da je i izvanredan trener.

FicaKg

pre gotovo 3 godine

'Đoković je najbolji od sve trojice velikana (sa Federerom i Nadalom), to sam oduvek govorio. Ako su sva trojica na vrhuncu svoje igre, Novak će pobediti. To nas je istorija naučila. Za mene, on je najjači.'
P

Providno kao sir

pre gotovo 3 godine

Stare zapadnjačke fore i fazoni. Samo nek on pometla Grka i uzme titulu, a ovaj kako sada kaže ma Djovak je super, tako će sutra reći nije GOAT jer nema titula. Što je sigurno sigurno je, metla i 19 GS pa nek pričaju šta hoće!
S

Srdjan88

pre gotovo 3 godine

Nisu ovo nikakve fore. Muratoglu je ovo pricao i ranije, nije se sada sjetio pa da kazes da hoce da "uspava" Djokovica. Samo je ponovii ranije price.
a

as

pre gotovo 3 godine

Ko je tačno zapadnjak grko-turk Muratoglu, ili grk Cicipas?
Н

Новак Гребострек

pre gotovo 3 godine

@as Ко је Јован Мемедовић или Звонко Осмајлић? Срби, тако је и Муратоглу Грк, није необично да и Грци имају како би их ми назвали турска презимена.
S

Strucnjak123

pre gotovo 3 godine

Kakav pozitivan naboj kada tvoj trener da izjavu da ako protivnik izadje u najboljem izdanju nemas sta da trazis protiv njega 😁 Salu na stranu lepo je rekao. Kada igraju na svom vrhuncu Novak je najbolji, Nadal na sljaci ima najvise lufta da igra sa manje kapaciteta i pobedjuje. Federer kad je igrao svoju najbolju igru na travi i betonu uzme set za 20minuta, kao brzi voz ali je retko odrzavao taj nivo ceo mec. Sva trojica monstrumi na svoj nacin, velika je steta sto jos malo pa zavrsavaju rivalstva i karijere, ko ce pratiti tenis kada odu osim uze rodbine igraca na terenu ne znam (inace igram tenis 3x nedeljno, nisam fan samo Novaka vec sporta u celini ali nivo koji su oni postavili niko od mladjih ne moze da dostigne za 3 zivota...mozda Medvedev kada se svi oni povuku)