Komentari na vest

Nadal: Nemam nameru da idem u penziju

z

zmi zmi

pre oko 3 godine

"Najvažnija stvar je da budeš zapamćen kao dobra osoba". Pa nije bas, vidite Dzon Mekenroa, katastrofa bio sto se ponasanja tice, a legenda. Mora se priznati, sjajan je i sada kao komentator, fantasticne analize i opazanja , a i sali se na svoj racun kad se seti svojih "bisera" iz proslosti.
G

Gost13

pre oko 3 godine

Upravo tako. To što on i Federer prikazuju kao neko "džentlmensko" ponašanje a ovamo pljuju Đokovića kad god se ukaže prilika to se zove licimerstvo. Al dobro ko ih j. A Mekinro je odličan analitičar, uporedite njega i Vilandera. Prirodno protiv uštogljenog.
S

Stara kuka

pre oko 3 godine

Djokovic da prestigne sve i po GS tituala a i Nadal da ima vise od onog na slovo F sto ga non stop guraju i dizu u nebesa nerealno.Takodje,Medvedev je zasluzio dosta GS titula,odlican je.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Nemas naravno. Nema ni Federer. Ali i on i ti cete izgleda morati zbog zdravlja. On zbog kolena , a ti ako je istina to sto pisu novine u Spaniji zbog tog obolenja kostiju stopala. Zao mi je ali tako je , ides i gotovo. Siguran sam da ove godine Nole osvaja sva cetiri Grend Slema.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Sto bi se penzionisao u skorije vreme. Realno je trenunto 3.najbolji na svetu, posle novaka i medvedeva. Mladji je 5 godina od svajcarske prevare, a i bolji bar 10 puta