(©Reuters)
(©Reuters)

Nadal se pomirio sa sudbinom: Neću prestići Đokovića po broju slemova

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.11.23. | 18:23

„Vratiću se na teren, samo ne znam kada“, kaže Rafa

Što bi rekao Bajazit u filmu „Boj na Kosovu“ – bitka je izgleda završena. Đoković na 24 osvojena grend slem trofeja, Nadal na 22.

I Španac priznaje: neće uspeti do kraja karijere da stigne Srbina. Sad, da li želi da uljuljka Novaka, da li da smiri navijače koji sa euforijom i nestrpljenjem čekaju njegov povratak na teren ili to iskreno misli, tek Nadal je tako rekao medijima u domovini na otvaranju teniske klinike doktora Anhela Kotora.

Izabrane vesti

Rafa je poručio da jedva čeka povratak na teren, ali da mu osvajanje najvećih trofeja više nije prioritet.

Neću prestići Đokovića po broju grend slema pehara. Nisam u poziciji da to učinim, jer nisam igrao tenis godinu dana. Samo želim da ponovo zaigram, da uživam u tenisu, tako da smatram da na tu temu ne moramo više da pričamo“, poručio je Rafa.

Teniser sa Majorke je rekao da sada može da potvrdi da će sledeće godine ponovo biti na terenu.

Sve do skoro nisam bio siguran da li ću ponovo igrati turnire, ali sada mogu da kažem da iskreno verujem da hoću. Jedino što ne znam kada će to biti. Sve sam bliži povratku i ja sam taj koji najviše želi da ponovo istrči na teren. Razumem interesovanje javnosti, međutim, kada tačno budem znao kada ću zaigrati, to ću javno reći“, istakao je Rafael Nadal.


tagovi

Rafael NadalNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara