Nadala muči ruka, a kvota protiv njega je - 6,80!

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.02.19. | 16:00

Španski as večeras započinje takmičenje u Akapulku protiv starijeg Zvereva

Drugi reket sveta, Rafael Nadal prvi put će nakon katastrofalnog poraza od Novaka Đokovića u finalu Austrlijan opena zaigrati večeras. U pitanju je cenjeni ATP 50O turnir u Akapulku koji se igra na tvrdoj podlozi na otvorenom za nagradni fond od 1.780.060 dolara.

DNEVNI RASPORED MEČEVA (+7 Č)

Izabrane vesti

Protivnik sam po sebi velikom Rafi ne predstavlja nikakav problem, pošto je na oba dosadašnja odmeravanja slavio protiv Miše Zvereva. U pitanju je, naravno stariji, rođeni brat daleko poznatijeg i uspešnijeg Aleksandera. Naturalizovani Nemac, poreklom Rus ima specifičan, tj. "klasičan" stil sa vrlo malo igre na osnovnoj liniji, a sa puno izlaženja na mrežu. Ta "volej-igra" često ume dobro da prođe, ali kada su sa druge strane veliki majstori, više nego teško. Ali Španac je došao u Meksiko sa povredom ruke za koju kaže da mu smeta i da bi mogla da utiče na igru.

Treba ipak očekivati pobedu Nadala, ali ta mala povreda mogla bi da ga "prikoči", barem dok se ne zagreje te verujemo da bi moglo da prođe 10+ gemova u prvom setu za kvotu 2,70. Mozzart kombinazzija 1&1s 10+ (igrač 1 će pobediti na meču i zbir gemova u prvom setu će biti najmanje 10) "košta" 2,85. Za one najhrabrije kladioce tu je koeficijent 9,00 da bi Miša Zverev mogao da iznenadi.

Ove večeri takmičenje u meksičkoj turističkoj metropoli otvara i naš treći reket. Dušan Lajović. Protivnik mu je iskusni Felisijano Lopez. Ovo im je peto odmeravanje, a do sada je srpski as slavio samo jednom, pre dve godne u Indijan Velsu. Tad su se njih dvojica jedini put odmerili na otvorenom na tvrdoj podlozi, ali je bilo "čupavo" te je Duci slavio tek nakon taj-brejka u trećem setu. Zbog toga, ali i podatka da je Lajović 30 mesta isped Lopeza verujemo u tesnu pobedu srpskog Dejvis kup reprezentativca (kvota 1,90). Ako ništa, bar da će uzeti jedan set, a kvota de će biti odigrano tri seta je sasvim dobrih 2,19.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Rafael NadalDušan Lajovićbet analizaatp Akapulko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara