Komentari na vest

Nema stajanja za Novaka: U dva meseca Vimbldon, Tokio, američka turneja i US Open

W

Will Mosley sa b92

pre gotovo 3 godine

Pa zar nije dovoljno Nolo odmarao od Beograd opena broj dva, pa do RG gde do Nadala nije imao ozbiljne protivnke, sve neki kvalifikanti... Ako se u tom periodu nije odmorio ne znam kad ce..
S

Srdjan88

pre gotovo 3 godine

Paklen raspored za onog ko n preskace nista. Djokovic ce sigurno da igra Vimbldon i OI a ostalo je u drugom planu. Dva turnira za mjesec i po je sasvim umjereno. Nije on igrao mnogo prije RG, tako da ce da se odmori i spremi da napadne Vimbldon i OI a onda i US open. Americku turneju moze i da preskoci ako ovo sve bude uzeo, nema potrebe da to igra.
L

Lafarge

pre gotovo 3 godine

Ja bi bio prezadovoljan (i) samo sa zlatom! Ipak se OI igraju svake 4. godine tako da, fokus na olimpijadu Novace! Tesko je osvojiti sva 4 slema, skoro pa nemoguce...
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Idemo korak po korak majstore i samo napred gazi familijo
S

Sove

pre gotovo 3 godine

Nadal neće svim silama gristi za Vimbldon, jer je tamo poslednji put slavio pre 11 godina, očigledno mu ne prija London, a i sada ima 35 godina, nema više 25, a US Open će sigurno ići do krajnjih granica jer je tu 4 puta slavio, a ne zaboravimo da je Nadal uspešniji od Novaka na US Openu.
F

FC BM

pre gotovo 3 godine

Sumnjam da će Nadal odustati od Vimbldona. Mogao bih da se kladim da će učestvovati na istom, a sasvim sam siguran da će svim silama napasti i US open, koji je osvajao najviše pored RG. Biće tu kalkulacija. Naravno, pratiće i Novak sve to, jer ovo je sada hladni rat između njih dvojice. Mi smo lagano podijelili njima trofeje. RG Nadalu, Australija i Vimbldon Novaku, a US open eto možda neko od mladjih. Da se ne varamo, mladji su na poslednjem koraku od osvajanja nekog grend slema. Da nije OI, vjerujem da bi Novak sav fokus usmjerio na Vimbldon i US open. Ovako... Biće teško i stvarno ne znam šta je prioritet. Možda ipak zlato na igrama.
G

Gost10

pre gotovo 3 godine

I bez americke turneje Nole ostaje prvi, jer jedini ko moze da ga ugrozi jeste Medvedev ,a on koliko se dobro sjecam ima pakao turnira da odbrani, Sinsinati, finale Montreala pa cini mi se jos nekolika turnira serije 500 Washington itd..
e

eReSKa

pre gotovo 3 godine

Sinsinati je Đoković osvojio prošle godine, dobio Raonića u finalu.
G

Gost23

pre gotovo 3 godine

Novaku su sada ciljevi Wimbledon, Us Open i Olimpijske igre, tako da nema potrebe da se zamara i gubi snagu na Masterse i ATP turnire, iako ga gubljenje bodova može koštati prvo mjesta. Tu je već postavio rekord koji će teško ko stići i ne mora se obazirati na to..
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Ziv bio i sve uzeo, ali sto se mene tice ne mora nista da uzme, on je vec najbolji svih vremena. Ajde sto ga stranci pritiskaju da uzme oba slema i zlato u Tokiju, kao da je mec u parkicu, a ne nemoguca misija - nego smo i mi poceli da ga pritiskamo ocekivanjima. Ocekujemo da uradi nesto sto nikad ni jednom muskarcu nije poslo za rukom od '88 kad su pocele olimpijske sa tenisom. Da l ste realni
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Americku turneju samo turistickii da odradi, cisto malo da oseti lopticu, tu do polufinala da udje i moze i da ispane. Zna se sta je prioritet!!!! Olimpijska medalja, dace Bog zlatna i GS turniri. Makar 1 od 2.