Komentari na vest

Neuspešan povratak Federera na šljaku posle 712 dana

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Vidi se da je gotovo sa tenisom. Pa Nadal bi ga pojeo za doručak.
F

Fedsex

pre gotovo 3 godine

Prvi sledeći turnir isprašiće ga svaki igrač iz top 10.
D

Del.p

pre gotovo 3 godine

Kako neuspešan kada je uzeo jedan set.da niste možda očekivali više????
K

Kuku Lele

pre gotovo 3 godine

Rekao bih ocekivan poraz. Anduhar je uvek bio nezgodan protivnik na zemlji, pravi sljakas kome gotovo da i ne odgovara nijedna podloga sem nje. Dosta je takvih igraca, takav je i Delbonis recimo. Pogledao sam drugi i do sredine treceg seta u kome sam video da Federer nije odigrao toliko lose. Imao je par svojih carolija, pasing sotova, jako ubitacan servis s kratkim gemovima. Sve u svemu, nisam primetio da igra nesto manje kvalitetno od onog finala vimbldona 2019. Samo je nespremniji za nijasnu. Tendencija da skracuje poene je i dalje tu, mozda i vise nego ranije. Ali sve to nije dovoljno da posle skoro dve godine neigranja na sljaci pobedite tenisera kome je ta podloga omiljena. Nista neuobicajno. Mislim da ce sa ovakvim servisom i dalje biti jako jako nezgodan na travi i prognoziram mu da moze da dogura do cetvrtfinala (mozda i polufinala ako bude dobar zreb). Ipak trava je prebrza podloga u kome ove gore pomenute stvari upale lakse nego na sljaci gde ste osudjeni da igrate duze poene, za sta federer zbog godina nije sposoban. I jos jedna stvar mi je fascinantna posle citanja komentara na internetu na temu poraza Federera. Dokazali smo da nismo teniska publika i dokazali smo zasto Beograd nece nikad biti vlasnik turnira bar 500 serije iako imamo najveceg tenisera u istoriji. Pa jedna Italija koja nema dobrog tenisera decenijama toliko strastveno prati tenis, postuje i onog koji nije ni medju 150 na atp turu, aplaudira, deli ovacije za svaki potez. A mi ovde pravimo rijaliti od rivalstva djokovica i nadala/federera. Toliko je tu mrznje u komentarima i nasladjivanja zbog poraza kao da nama to nesto dobro donosi. Likuje se, vredja se jedan od 3 najvecih tenisera u istoriji. Kada ode Djokovic necemo znati nijednog tenisera na Atp turu sto je jako tuzno. Svi se ukljuce kad igra Nole, npr masters u Majamiju gotovo i da nije bio medijski propracen iako je bio vrhunski kvalitet tenisa. Jos par godina i sahranicemo tenis u Srbiji. Sportski pozdrav.
S

Soko

pre gotovo 3 godine

G

Gosttt

pre gotovo 3 godine

Sve si lepo rekao. Na veliku zalost broj minusa pokazuje kolike smo ovce, bili a i bicemo uvek
K

Kristijan Krile

pre gotovo 3 godine

Gotov je, ostareo je tesko da moze jos puno da da. Uz duzno postovanje za ucinjeno do sad,gotovo je brale.Srecna penzija.
#

#Surovi_Realista_Nikom_Drag

pre gotovo 3 godine

U nedelju je objavljeno, da je za učešće na ovom turniru Federer inkasirao 200 hiljada evra, a pobednik ovog istog turnira u Ženevi ,uzima na kraju oko 45 hiljade. Eto,zašto on još uvek nije otišao u penziju. Bukvalno je za dva pojavljivanja ove godine na ATP turnirima, uzeo oko milion evra. Uz sve one sponzorske ugovore koje ima,lik godišnje i u ovim godinama NESTVARNO MLATI PARE
G

Gašić StarMo

pre gotovo 3 godine

Ja kad kažem bivši igrač niko mi ne veruje