Komentari na vest

Niko neće postavljati pitanje da li je Novak najbolji svih vremena ako objedini kalendarski grend slem

B

Brko

pre preko 2 godine

Nigdje veze. Baš je bitno osvojiti kalendarski slam? Može se desiti za par godina, kada ne bude više ovih velikana, da neki malo iznadprosječan igrač osvoji kalendarski slam jer nema dostojne konkurencije. I možda se zaustavi na 7-8 GS u karijeri. Jel to znači da bi bio najbolji ikad? Sven Hanavald je osvojio 4 skakaonice novogodišnje turneje u jednoj sezoni, pa nije najbolji skakač ikad. Iako je trebalo oko 15 godina da to neko izjednači, Hanavald se pamti samo po tome. A mnogi drugi skakači se spominju kao najveći ikad
A

Alex55

pre preko 2 godine

Nikad oni neće priznati da je Novak najbolji, eno već su počeli pljuvačinu po njemu, kako se "nedolično ponašao" na Olimpijadi, bacao reket i slično. Do nedavno je bilo važno ko ima koliko osvojenih GS, sad je to nebitno, već je bitna "lepota igre". Ajde molim vas, kome uopšte da se dokazujemo? Dok god vrše hajku protiv Novaka, dok god pokušavaju da mu nađu manu i dok god uporno nalaze neke nove parametre za to ko je najbolji ikad, znamo da im je trn u oku i da oni sami shvataju da je on najveći, ali ne žele to da priznaju. Nema boljeg od njega i nikada ga nije ni bilo, možda će nekad biti, ali trenutno ga nema. Niko nema takvu mentalnu snagu i fizičku izdržljivost, takvu empatiju prema slabije rangiranim teniserima i takvu ljubav prema svojoj zemlji. Jedan jedini- NOVAK ĐOKOVIĆ.
ž

žare11

pre preko 2 godine

u tenisu je GOAT, ali sa jednom bronzanom i tri drvene medalje nikako ne može biti najbolji srpski sportista.
G

Gostlagano

pre preko 2 godine

Kako ce moj brat da im uzme sve
Г

Гост

pre preko 2 godine

Глупо је дискутовати ко је најбољи свих времена. Немогуће је поредити играче кроз време. Ако ништа друго сад је боља хемија па играчи могу да играју и са 40 година, један Бјорг је престао да игра са 26. Чак је глупо поредити Нолета и Федерера, неки више воле једног, неки другог, а неки Надала и никакви трофеји, рекорди, лепота игре, их неће поколебати.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Budala samo moze postavljati pitanje ko je kralj svih vremena u tenisu. Kralj je NOLEeeee.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Ako ATP koji nikada nije bio naklonjen Novaku,kaže da je Novak Djoković GOAT tu se svaka priča završava.Što se mene lično tiče ja tu uošte nemam dilemu,Novak Djoković je GOAT,bar trenutno,karijere još nisu gotove.Ne mislim to zato što sam Srbin i što je Novak isto Srbin,već što to govore brojke,a pored tih brojki dodajte raznorazne rekorde kojih ima brdo,i pored toga oboriće još neke rekorde....
a

agentt

pre preko 2 godine

Do skoro je bilo da treba da ih stigne po broju GS, a sada su izmislili da mora imati i kalendarski GS ?! Hahahah, šta je sledeće ?
G

Gost688

pre preko 2 godine

Ima li granica ovom ludilu? Ko je najbolji svih vremena, open eri, 21 veku, severnoj hemisferi... Za mene je on najbolji i to mi je dovoljno, jer niko nikad na taj nacin nije ispromovisao Srbiju i srpski narod, niko nikad nije toliko dao sportu , a bio kritikovan i stavljan na stub srama... A za one druge uvek ce faliti neki turnir, masters, GS, gem, poen... Novace HVALA ti za sve!
D

DEDA PRICA

pre preko 2 godine

Koga briga kad nije uzo zlato isto kao sto me briga za onig jokica sto je mvp kad nije igro za reprezentaciju
P

Pedja 33

pre preko 2 godine

Da oni Koji znaju nesto o tenisu to je kljucna recenica. Nazalost takvih je Malo vec je krenula agresivna kampanja da ne moze biti najbolji zato sto nema navodno manira . Naravno vecinom od stranih medija mada nazalost ima kod Nas takvih.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Zato sto je to jedina karta na koju mogu da igraju.Reci ce kako je Djokovic nasilnik koji se dere i baca rekete.Brojevi su na njegovoj strani a protiv brojeva se ne moze.Mada Djokovic pravi gresku sto se cesto dere i nervira jer to novinari jedva cekaju.Onda to koriste kako bi ga provocirali na konferencijama za medije.Sport je rat i u njemu se nema milosti.
d

drago10

pre preko 2 godine

đoković nepravi grešku što urla, već pravi sebi korist,,, u onom periodu kada nije urlao ispadao je prije finala, kad god urla, 90% je da osvaja turnir... jednostavno mu je to ispušni ventil da izbaci negativnu energiju i da se koncentrira na sljedeći poen, a to je jedini argument onima koji ga ne žele proglasiti navećim svih vremena, kao jedini se on dere, urla, razbija reket, nitko to do sada nije radio osim njega
G

Gost111

pre preko 2 godine

Ocu ja