"Jednostavno - najbolji!"
"Jednostavno - najbolji!"

Nole, eto zašto te svi vole!!! Đoković donirao 3.000.000 dinara za Specijalnu olimpijadu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.06.15. | 12:05

Srpski sportisti koji su trenutno na Evropskim igrama u Bakuu skupili su 500.000 dinara

Jednostavno - najbolji!

Akcija je uspela - novac je gotovo obezbeđen i kompletna srpska delegacija otputovaće na Specijalnu olimpijadu u Los Anđeles!

Izabrane vesti

Kompletna Srbija ustala je na noge prethodnih nedelja u nameri da se srpskim sportistima pomogne da od 21. jula do 4. avgusta u Gradu anđela predstavljaju svoju zemlju, a u tome im je ogromnu pomoć pružio najbolji teniser sveta - Novak Đoković! Srpski as odlučio je da pomogne sunarodnicima u nevolji i donirao je ukupno 3.000.000 dinara, čime je prikupljen skoro sav novac potreban za put srpskih sportista na drugi kraj sveta!

Đoković je u svetu odavno poznat kao jedan od najvećih humanitarnih radnika među sportistima, a do sada je kroz razne akcije pomogao mnogima širom planete, ali i srpskom stanovništvu posle katastrofalnih poplava koje su se dogodile prošle godine. Naravno, to nije jedina njegova akcija kojom je pomogao srpskom stanovništvu.

Pomoć sportista sa intelektualnim smetnjama pružili su i reprezentativci Srbije koji se trenutno nalaze na prvim Evropksim igrama u Bakuu, koji su učinili sve da srpska delegacija od 109 članova ispuni san. Oni su donirali oko 500.000 dinara!

Ovogodišnje takmičenje u Los Anđelesu okupiće više od 7.500 sportista iz preko 170 zemalja sveta.

Organizatori su pokrili sve troškove smeštaja i ishrane, a na delegacijama koje dolaze jeste da obezbede avionski prevoz do Los Anđelesa.

Vlada je iz budžetskih rezervi odvojila 12.500.000 dinara.

(FOTO: Action Images)


tagovi

specijalna olimpijadaNovak Đokovićatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara