Novače, čoveče, ovo je bilo ludo!

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.19. | 20:42

Iako poražen posle skoro pet sati paklenog finala Vimbldona, Federer nije bio previše razočaran

Osvojio je sve što se moglo osvojiti, zaradio je za deset života, ima srećnu šestočlanu porodicu, ljubav celog sportkog sveta. Ali ne prestaje i ne predaje se.

Iako je izgubio današnje finale protv Novaka Đokovića, Federer je, kao što je naglasio i naš as, zaslužio da pobedi i da dođe do devete titule u Londonu i 21. na grend slemovima. Nije mu se dalo jer je sa druge strane mreže bio čovek koji ne gubi finala četiri najveća turnira od 2014. Osim od Stena Vavrinke koji vodi sa 2-0. Ostalih osam naš as je dobio upravo protiv dva najveća rivala, Federera i Rafela Nadala!

Izabrane vesti

"U principu sam srećan... Novače čestitam, čoveče ovo je bilo ludo. Svaka čast!", iskren je bio Švajcarac, "Nadam se da ću ovim mojim primerom dati ljudima snagu da se ne predaju. Sjajno se osećam iako iuskoro punim 38 godinaDao sma u ovom meču sve što sam mogao, tako da nisam previše razočaran. I dalje stojim, iako će mi trebati malo vremena da se oporavim. Mojim klincima se neće svideti tanjir (trofej za finalistu), hteli su ovog zlatnog, ali šta sada...", izjavio je majstor iz Bazela.

Zanimljivu statistiku vimbldonskog finala pogledajte na ovom LINKU

(Foto Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara