Komentari na vest

Novak Britancima poželeo srećan put: Neka se spreme Siner i ekipa, Srbija deluje moćno!

i

idemooooo

pre 5 meseci

Ma kakav parsley bre!!!
P

Polufinaleeee

pre 5 meseci

VESELI SE SRPSKI RODE!!!!
N

Nadam se pobedi nasih

pre 5 meseci

Ali Italijani nama predstavljaju rak ranu u svakom sportu pa i tenisu, oni su nas redovno dobijali kad god smo mislili da mozemo dalje. U svakom slucaju nadam se pobedi nasih i plasmanu bez vecih problema u finale, a tamo naravno pobeda i druga titula u Dejvis kupu!
d

d.o.o.

pre 5 meseci

mislim da se nije skoro desilo da neko igra protiv istog igraca cak 3 puta u samo dve nedelje
L

Laki92

pre 5 meseci

Zašto niko nije preneo neverovatan podatak da je Novak, u finalu završnog turnira, ej finale završnog turnira, dozvolio za ceo meč Sineru ukupno 8 poena na svoj servis. Eeej, 4 poena po setu je gubio na svoj servis, bolesna dominacija. Da li ste primetili da je vcrs opet ponovio istu stvar, 8 poena je izgubio na svoj servis za ceo meč. Apsolutno j***no neverovatno, voleo bih da se mediji malo vise pozabave time, ne znam da li je to nekad u istoriji tenisa vidjeno, takva dominacija protiv najboljih tenisera sveta...
s

spiritus movens

pre 5 meseci

Bolje se pozabavi svojim recnikom koji je siromasan i vulgaran. Sramota me umesto tebe dok citam. Uzmi nekad procitaj neku knjigu, oplemeni svoj duh i intelekt.
B

Brundo

pre 5 meseci

Ja sam taj podatak napisao na drugom sajtu.Djokovic je osvojio cak 34 poena na servis Sinera a Siner samo 8 na servis Djokovica.
E

Esex

pre 5 meseci

Spiritus move.Pusti coveka vidis da je uzbudjen zbog nase pobede.Imamo mi u drustvu mnogo vecih problema od po neke pravopisne greske.I mene mrzi da stiskam ovu strelicu kad treba veliko slovo..Idi na neki forum srpske knjizevnosti pa se tamo raspravljaj i ispravljaj
N

NN3

pre 5 meseci

Protiv Italijana je finale, jer će u potencijalnom finalu biti počišćen i Australija i Finska, a pogotovo Finci.

Владан

pre 5 meseci

Симпли д бест
J

Junker

pre 5 meseci

12 godina ne zna za poraz kad igra za Srbiju. Joj Klintone sto nemamo para kao vi pa da se snimaju dokumentarci, emisije, filmovi o Novaku i njegovom putu. U okviru samog sporta je broj 1 ikad, van terena je bilo uticajnijih, ali ni Ali, Dzordan, Maradona, Bolt, Felps, niko nije postigao vise od Novaka, to je taj najvisi moguci stepen.
m

mene

pre 5 meseci

je sokirao podatak koliko on zapravo ima pobeda u nizu u dejvis kup singlu
N

NN3

pre 5 meseci

Mala ispravka samo, nema poraz kada igra za reprezentaciju u Dejvis Kupu ili ATP Kupu, i na Olimpijskim igrama za Srbiju, tu ima poraze. Nadamo se da nastavlja niz pobeda u Parizu 2024, da se zaokruži najveća karijera u istoriji sporta.
B

Brat Nevera

pre 5 meseci

Realno, ako ovako budemo stabilni u obe table, imamo čemu da se nadamo. Važno je da u singlu budemo maksimalno fokusirani, jer smo u dublu malo tanji, a Australija u eventualnom finalu može biti nezgodna. Doduše, prvo Italija, pa onda hop.
B

Brundo

pre 5 meseci

Standardno.Ponovo protiv Sinera.U drugom polufinalu je Australija favorit.