Đoković nedavno s Andersonom na Vimbldonu
Đoković nedavno s Andersonom na Vimbldonu

Novak Đoković opet trenira kod Imaza

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.07.18. | 23:20

Pobednik Vimbldona na radnom odmoru u Španiji

Najbolji srpski teniser Novak Đoković opet trenira u Akademiji Pepea Imaza, pišu Večernje novosti. Prošle nedelje su se pojavile informacije kako je Marijan Vajda navodno oterao ovog lajfkouča iz tima, ali Španac nikada zvanično nije ni bio deo stručnog štaba da bi prvi trener mogao da ga udalji.

Čovek koji promoviše ljubav i mir očigledno je još uvek u životu srpskog tenisera, koji će i dalje posećivati Marbelju, gde živi i radi njegov brat Marko. Đokovići su porodično došli na jug Španije na aktivan odmor, a Srbin koristi terene na Akademiji "Puente Romano" da trenira sa bratom i diže formu za drugi deo sezone.

Izabrane vesti

Podsetimo, Vajda je u nedavnom intervjuu za slovački list Denik šport objasnio da je želeo da umanji uticaj Imazove filozofije na Novakovu igru. Nije izričito rekao da je oterao Pepea, niti da se on više neće pojavljivati u boksu. Sasvim je moguće da Španac i Marko opet svrate na neki turnir (pogotovo na one u Evropi), ali to ne znači da se Imaz "vratio u tim", jer nikad nije ni bio deo njega. Niti bi to moglo da stvori probleme sa Slovakom.

Vajda je dobro upoznat s činjenicom da Đokovići vole da dolaze u Marbelju, a i sam je često bio na toj akademiji. Pimarni cilj Slovaka je bio da Novaka vrati ozbiljnom treningu i smanji uticaj budizma i holističkog pristupa životu na njegov tenis, u čemu je uspeo.
"Kad je na drugoj strani mreže ozbiljan protivnik, ne treba da razmišlja o Budi. Vratili smo ribu u njegovu ishranu", otkrio je nedavno Slovak.

Foto: Action Images


tagovi

Novak ĐokovićPepe ImazMarijan Vajda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara