Novak: Nisam bio dovoljno oštar!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.10.19. | 11:11

"Sa ramenom i laktom je sve bilo u redu", tvrdi naš as nakon poraza od Cicipasa u četvrtfinalu Šangaja

Prvi reket sveta, koji nakon današnjeg poraza od Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu mastersa u Šangaju neće to biti još dugo (do kraja mastersa u Parizu koji se igra od 28. oktobra do 3. novembra), veoma je razočaran došao na konferenciju za štampu.

Očigledno besan zbog propuštene prilike i dozvoljenog preokreta od 11 godina mlađeg, ali očigledno isto toliko gladnijeg rivala, nije odradio svoju klasičnu rutinu da prvo ode na masažu i rekuperaciju, pa tek da se onda obrati predstavnicma medijima posle nekioh sat vremena čekanja, kažu da je danas bukvalno sa terena utrčao u pres salu i završio posao.

Izabrane vesti

"Nisam bio dovoljno oštar!" smatra Nole, "Kako je vreme odmicalo tako mi je energija padala, a samim tim i intenzitet i snaga udaraca. Ali svaka čast Cicipasu, momak je odigrao odlično i zaslužio trijumf. Dečko će biti svetski broj 1, u to nema sumnje"

Problemi sa bolovima u ramenu leve i laktu desne ruke se i pored velikog intenziteta na sreću nisu javili.

"Fizički sam inače u redu, nema bojazni pošto danas i pored teškog meča nisam osetio niti bol niti neprijatnosti u desnom laktu ili levom ramenu.", zaključio je naš as.

(Foto: Starsport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara