Komentari na vest

Novak Đoković – noćna mora svakog tenisera

P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

Nije bas svakog, Kirjos ima 2:0 protiv tog najboljeg i najveceg kralja tenisa Novaka Djokovica.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

2:0 ahahahahahahah
J

Jagode

pre gotovo 3 godine

Koja je kvota da ce nakon Noletovog odlaska u penziju zapadnjaci da naprave nekog GMO tenisera koji ce brze bolje morati da osvaja sve zivo ne bi li sto pre svrgnuo Novaka sa mesta najboljeg. Kao da gledam,nekog kanadjanina ili britanca kojeg ce svako malo da pustaju da nesto osvaja. Ne bih ovo nikada pomislio,nisam teoreticar zavere ali se vidi koliko se kidaju sto je jedan srbin najbolji u njihovom sportu koji su izmislili za satro samoprozvanu elitu.
R

Ribizle

pre gotovo 3 godine

Genije, a kako to zapadnjaci mogu da naprave nekog tenisera? Nolove rekorde moze stici bilo ko, samo treba da popije sumece tablete i promeni nekoliko trenera tokom karijere.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Nisam bas preveliki ljubitelj tenisa, ali eto volim sa caletom da gledam jer se jos od jelene jankovic nalozio i gleda svaki turnir moguci i komentarisemo kako bukvalno ove godine ne znas sta je gore da li da njegov protivnik povede 1:0 ili 2:0 ili da se batrga 3 seta kao kanadjanin...on kao da na telu ima taster i da je u fazonu ok ovo je poen koji lomi sve, pritisne taster i nemoguce je da taj poen izgubi...covek vodio 5:2 prvi set izgubi u TB i sl set pocinje brejkom...pa jel me neko zaj....nemoguce kakva glavudza i iskreno mislim da samo neka povreda moze da ga spreci da ne osvoji US i opet sve to sl godine, jedino rafa na RG mozda ima sanse...ovi mladji mislim da su ubijeni u pojam toliko da kad ga vide u u fazonu brt sta da mu radim znam da ne mogu da ga pobedim...
P

Pirlo

pre gotovo 3 godine

Mikri sta lupas ti, kako su onda Evans i Karatsev pobedili Djokovica? I to pred domacim.publikama.
b

bojank92

pre gotovo 3 godine

Koga mi lažemo? Da se tenis ne igra na šljaci Rafa bi bio sezonski građevinac. Rodžer je uzeo najviše dok No1e još nije počeo da melje. Ovaj Beretini će mu zadavati probleme u budućnosti jer iste greške neće ponavljati
G

G

pre gotovo 3 godine

Vise postovanja za Nadala, jedan je od rijetkih koji je osvojio sve grend slemove, plus ima US opena vise i od Djokovica i od Nadala (4 na prema 3). Ako volimo Djokovica, ne moramo mrziti ostale pobogu.
F

FM

pre gotovo 3 godine

Mislim da je jedina stvar u karijeri gde je pobacio je broj titula na US Openu. To bi trebao biti njegov teren, beton, a on "samo" 3 titule. Kao poslednji GS u sezoni, mislim da se uvek do njega trosio mentalno i fizicki.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Prosle godine bi bila cetvrta da nije napravljen dobro poznati cirkus…
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Juce je komentator rekao nesto sto je opisalo Djokovica i njegovu igru. Rekao je da uvek ide na to da prtivnik mora da ima jos jedan udarac vise i kada misli da je gotovo. A onda prave one najgluplje i naskuplje greske.
N

N1204

pre gotovo 3 godine

Konacno da neko pogodi u metu,Djokovic je najkompletniji igrac koji je ikada igrao tenis,a sad jel Federer ima bolji servis ili volej ili Rafa najbolji forhend je manje vazno.Znaci kad se gleda kompletan paket Djokovic je iznad obojice.
N

Nol1

pre gotovo 3 godine

Sjajan tekst! Ja mislim da niko od nas nije ni svestan da zivi u eri Novaka Djokovica, za 200 godina ce se spominjati to ime !
s

sta?

pre gotovo 3 godine

G.O.A.T. !!!!!!
Y

Yyy

pre gotovo 3 godine

Bolje reci M.O.N.K.E.Y.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

lepo što priznaješ