Novak protiv Iznera u ponedeljak od 21.00

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.11.18. | 15:53

Poznata satnica mečeva prva dva dana završnog mastersa sezone u Londonu

Teniska sezona "sa muške strane" samo što nije gotova pošto je ostalo da se odigraju završni mastres u Londoni i finale Dejvis kupa, te da se spusti zavesa na 2018.

Srbije, naravno neće biti u finalu poslednjeg izdanja DC-a u ovom formatu, pošto će se za čuvenu "salataru" u Lilu boriti Francuska i Hrvatska, ali smo i te kako prisutni u metropoli na Temzi. Naravno, u liku i delu Novaka Đokovića koji tamo dolazi kao ponovo najbolji teniser sveta.

Izabrane vesti

Završni masters sezone je pre neki dan odradio i žreb te je osam asova podeljeno u dve grupe. U "Gugi Kertenu" su Nole, Hrvat Marin Čilić, Nemac Aleksander Zverev i Džon Izner. I upravo će protiv američkog dvometraša naš as otvoriti ovo prestižno takmičenje i to u ponedeljak od 21 čas. Pre njih dvojice od 15 časova nastupaju Čilić i Zverev.

U nedelju grupa "Lejton Hjuit", u kojoj se nalaze Austrijanac Dominik Tim, Japanac Kei Nišikori, Švacarac Rodžer Federer i Južnoafrikanac Kevin Anderson otvaraju turnir. Prvi meč je takođe od 15 časova, a igraju ga Anderson i Tim, a od 21 na teren u O2 areni izlaze Federer i Nišikori.

FOTO: Reuters


tagovi

ATP masters London

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara