Komentari na vest

Novak protiv tradicije: Prvi teniser sveta nikada nije osvojio zlato na Olimpijskim igrama

T

TP-1

pre gotovo 3 godine

Kako se vrsi pritisak na Djokovica a i sve nase sportiste. Zlato pa zlato??? Nije lako i drugi igraju tenis. Sta ako mu ne bude dan i slicno. Ne mora on nista. Neka nam je Novak ziv i zdrav dva veka. Veliki igrac koga Srbi ne zasluzuju.
P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

Nece ni sad, ali ako bude imao lagan zreb kao na Vimbldonu i Rolan Garosu osvojice zlato. Drejper, Fucovic, Anderson, Kudla... to su sve teniseri koji ne spadaju ni u 90 najboljih.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Korak po korak meč po meč majstore do olimpijskog zlata i trona OLIMPA mnogo truda mnogo rada znoja i odricanja si uložio da bi stigao na ovo izuzetno mesto čast je i privilegija biti deo ili prisustvovati ovakvom momentu NAPRED NOVAČE samo napred gazi familijo
P

Psycho

pre gotovo 3 godine

jbt kako stavljate coveku jos veci pritisak tako je bilo i sa kosarkasima i uvek kad ih okite zlatom pre turnira ne bude tako daj boze da gresim ali Nole i u prvoj rundi da ispadne ja obozavam lika zato sto je ljudina naravno da mu zelim da osvoji i drzim mu palceve ali ga sigurno necu pljuvati i ako se vrati bez medalje. Napred Nole
S

Sportaki__lik

pre gotovo 3 godine

Niste napisali osvajace od 1986 do 1924 tu ste preakocilim
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Pustite momka vise na miru. Svaki dan neke nove analize , statisticke kolone , neki podaci koji nikog ne zanimaju. Otisao je tamo pod pritiskom kao da treba samo da se pojavi i donese medalju kuci ili da se ne vraca. I to u onim ocajnim uslovima zategli ih kao da su roboti. Igraj se Nole i spremaj za US Open , a medalja ce doci sama ako tako treba da bude.. Sve najbolje.
G

Goss

pre gotovo 3 godine

Ajmo aseee!!!!
N

NIKAD

pre gotovo 3 godine

nije nijedan teniser ovako dominirao i nabijao rekorde
@

@odgovor

pre gotovo 3 godine

Mislim da ce mu ovo biti jedan od najtezih turnira u ovoj godini svakako, a mislim i generalno u karijeri. Ocekivanja su nenormalno velika, ovoliko da se bukvalno zahteva titula (u ovom slucaju zlato) nije doziveo ni Nadal na RG kad je bio broj1. Svakako svim srcem uz Novaka u nadi da dodje do finala, a onda je tu stvarno favorit veci od svakog.
Z

ZDj

pre gotovo 3 godine

Strahinja pa tar miras da baksuziras coveka? Pustite da se medalja sama desi dosta vuse sa tom statistikom.