Komentari na vest

Novak sigurno prvi do US opena: 334 nedelje na tronu su u džepu

T

Tabelaaaa

pre gotovo 3 godine

Pa u teoriji ga Medvedev moze stici,ali u praksi jako tesko...jedino da Djokovic ne igra vise ni jedan turnir...sad sledi prvo masters u Kanadi,Djokovic taj turnir prosle godine nije igrao,tako da brani 0 bodova i svaki bod koji uzme samo je plus. Medvedev je na tom turniru stigao do polufinala...nakon kanade ide jedini turnir gde Djokovic brani ozbiljan broj bodova,Sinsinati masters koji je prosle godine osvojio. Ali i Medvedev je tu stigao do cetvrt finala tako da i on brani ozbiljne bodove. Nakon tog mastersa onda slede turniri gde Djokovic ne brani maltene nista a Medvedev brani preko 3000 bodova. Na US openu Djokovic je diskvalifikovan u 4 kolu,Medvedev je stigao do polu finala. Posle ide Shangai Masters gde Djokovic nije ni igrao a Medvedev je taj masters osvojio i brani 1000 bodova. Nakon toga sledi Masters u Parizu koji Djokovic takodje nije igrao a koji je Medvedev osvojio,tako da i tu brani 1000 bodova. I onda na kraju ide zavrsni Masters koji je takodje Medvedev osvojio(bez poraza u grupi) a Djokovic je tu ispao u polu finalu(sa porazom u grupi) Dakle mnogo su vece sanse da se na kraju godine prednost poveca nego da recimo Medvedev pretekne Djokovica. Drugim recima,Medvedev bi morao da osvoji sva 4 mastersa i US open,a Djokovic da ispada u prvih par kola na svakom od tih turnira.
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Sport za bogate zapadnjake.I onda dodje dete sa brdovitog Balkana,od kog se groze ti "civilizovani" zapadnjaci i "nabije" im komplekse koje ce dugo dugo leciti.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

deluje da će igrati još 5 godina s obzirom na ishranu i sve i to na prilično visokom nivou
N

Nista neobicno

pre gotovo 3 godine

Svi osjecaju (pa i veliki obozavaoci lika i djela Federera i Nadala kojima svaka cast za rezultate do sada ostvarene u karijeri) da je Novak ipak druga dimenzija.
l

lool

pre gotovo 3 godine

Teraj to do 500 da budemo sigurni...
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

Pa , za njega vise ta lista sa bodovima ne znaci nista , izgubila je smisao. Najbolji teniser koji je ikada hodao Zemljom i sigurno je medju pet najboljih sportista svih vremena ... i sta ce njemu ta lista? evo citamo ovih dana Marca je to najbolje napisala koje sve rekorde drzi , to je kao kad bokser drzi sve one pojase iz svih kategorija.. samo sto je Nole sve kategorije osvojio bar po dva puta..:)
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Sad ce atp da racuna, kao i pred svaki turnir, sta je potrebno da se desi da novak nakon turnira ne bude 1. E jadnici jadni
A

Atana

pre gotovo 3 godine

Pa dobro, moraju nesto da napisu. Sta treba da kazu, "Ajde da vidimo ko ce da bude drugi ili treci, a kako da budete prvi izracunajte sami"?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Hm pa nesto i nisu pisali to kad su nadal ili federer bili 1. Mogu da napisu mozda sta ce se desiti i koje ce rekorde novak oboriti ako osvoji turnir, nista od toga, a? A i nisu uvodili ove nove sisteme bodovanja kada je novak isao na operaciju. Federer je u top10, odigrao 20 meceva u poslednje 2 godine. Kako je to moguće, niko ne zna.