"Đoković"
"Đoković"

Novakov običan dan u kancelariji

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.06.16. | 17:41

Đoković je rutinski izašao na kraj sa Francuzom Adrijanom Manarinom u drugom kolu Vimbldona - 3:0

ĐokovićRečju - rutinski. Novak Đoković je praktično samo odradio posao u drugom kolu Vimbldona i bez mnogo muke izašao na kraj sa Adrijanom Manarinom iz Francuske kog je savladao u tri seta - 6:4, 6:3, 7:6. Novak je ceo meč držao sve pod kontrolom, sa po jednim brejkom u prva dva seta popločao sebi stazu koja ga vodi do trećeg kola. U trećem setu je morao sve da rešava u taj-brejku, ali mu je i to pošlo za rukom - 7:5. Kada je bilo najvažnije izvukao je najbolje udarce iz rukava.

Novak je danas imao neugodnog protivnika, levorukog, na ne baš omiljenoj podlozi na koju se nije najbolje ni navikao, ali je opet sve to savladao, izborio se sa Manarinom i došao do pobede koja ga vodi na boljeg iz meča Sem Kveri - Tomas Beluči. Samo u trećem setu je imao probleme, dopustio brejk, ali se sve dobro završilo po prvog reketa sveta.

Izabrane vesti

KVOTA DA NOVAK IDE U FINALE VIMBLDONA - 1,45!

Igrao se ovaj duel sa zatvorenim krovom, dakle u dvoranskim uslovima, a povećana vlažnost videla se u nekoliko navrata kada je dolazilo do klizanja koja mogu biti jako neugodna. Ovoga puta nije bilo povreda, na svu sreću. Ali s druge strane, već je odradio dva meča i u tome je u prednosti na ostale koji nemaju privilegiju da igraju na centralnom terenu.

Novak proklizava

Manarino je pokušavao da iz forhenda načini štetu Đokoviću, pomalo čudnim stilom igre je u nekoliko navrata iznenadio Novaka, ali je sve završeno baš onako kako su svi i očekivali. Francuz je stigao da nam podari tek nekoliko lepih drop šotova i riterna.

KVOTA DA ĐOKOVIĆ OSVAJA VIMBLDON JE 1,85!

Ono što najboljeg tenisera sveta može da raduje je solidna igra na mreži što je svakako jedan od slabijih Đokovićevih elemenata koji je danas "radio" sasvim korektno, a na Vilmbldonu je to jedno od najvažnijih oružja. Uz servis koji je takođe bio na potrebnom nivou.

U odnosu na prvi meč na turniru kada je Đoković protiv Vorda imao veliki broj navijača protiv sebe, ovoga puta je sve delovalo mirnije. Đoković će već u sledećem kolu imati malo teži zadatak, ali sada može da se opusti posle uspešno obavljenog zadatka.

Ovo je za njega bio samo još jedan običan dan u kancelariji. Bila je ovo njegova 30. uzastopna grend slem pobeda.

(FOTO: Action images)


tagovi

VimbldonNovak ĐokovićAdrijan Manarino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara