Komentari na vest

Novi udarac za Alkarasa: Dimitrov mu nije dao ni do četvrtfinala u Šangaju

D

Dex15

pre 7 meseci

Klincu usadili da je bolji od Novaka. Ovaj poverovao poleteo pa se razlupao...bye bye Carlitos
u

uau

pre 7 meseci

ni jedan jedini komentar danima na vestima o tenisu i onda stotine komentara kad izgubi alkaraz medvedev ili neko...sto je najgore vise komentara ima kad nole izgubi finale wimbldona nego kad ga osvoji to samo pokazuje kakav smo mi narod.Znanje o tenisu nula bukvalno..inace aj jedan normalan komentar sportski da ostavim kad vec niko nece...alkaraz inenadjujuce bolje deluje na sljaci pa cak i na travi na koju se odlicno adaptirao ove godine..na betonu za sad klimav jeste da je tu uzeo prvo gs ali taj gs je bio po jacini nesto poput mastersa.Ne odgovara njegovoj igri brza podloga on je stvarno prebrz ali na brzoj podlozi moze da stigne dva tri dobra udarca cetvrti vec tesko sto nije slucaj na sljaci.Pritom cini se da se drugi igraci prilagodjavaju i da postaje evidentno da se lose oseca kad protivnik igra dosta agresivno, to je bio slucaj i sa sinerom i sad sa bugarinom. U melburnu novak uspeva da uvek igra ultra ofanzivno za svoje standarde i mislim da se zato lose pise alkarazu tamo ako se sretnu naravno uvek treba ostaviti prostora za iznenadjenje poput onog na vimbldonu ali deluje tesko za karlosa u australiji. Za svoje godine on je brutalan, svi su imali amplitude nadal za kog kazu da je u mladjim danima bio jedan od boljih tinejdzera je prvi slem van sljake uzeo tek 4 ipo godine nakon prvog slema,nole isto drugi slem uzeo 3 godine nakon prvog.Kod alkaraza me plasi to sto mi se cini da ce povrede biti ozbiljan problem stvarno momak ne zna da se stedi zalece se na neke lopte koje taman i da stigne poen ce izgubti 90 posto. Ne znam ni zasto toliko juri to prvo mesto po svaku cenu tu je gresku napravio marej kad je kao lud 2016. godine jurio to prvo mesto da bude cisto da je bio prvi i onda se povredio i nikad vise nije bio ono sto je bio. Moja prognoza je da ce alkaraz imati izmedju 8 i 15 slemova ..
D

Dusan123321

pre 7 meseci

Evo konacno jedan normalan komentar,ok ja se ne slazem sa procenom.oko gs ja smatram da ce biti vise,al slazem se sa vecinom navedenih stvari,da ima problem kada neko igra bas ofanzivan tenis al nije bas za ocekivati od decka od 20 godina da se bas zna prilagoditi na sve,ali polako vremena ima,slazem se da mu je beton kao podloga najveci problema,ali sve ce se to ispeglati ima vremena ne sumnjam ja u to,al ovi sto pisu evo ga novi nzm tim cicipas,igrac nista specijalno..neverovatno posle 2 3 poraza na atp 500 oni to pisu odmah,polako rano je sa zakljuccima,evidentan je pad forme ali i ocekivano pa nema on iskustva da tempira formu sa 20 godina,on se ispucao al videcemo,ne ocekujem puno do kraja sezone ocekujem mnogo na ao,pozdrav i bravo na normalnom komentaru
p

prti

pre 7 meseci

Novi Tim .
1

101

pre 7 meseci

Novog Djokovica,Federera i Nadala necemo doziveti. Mozda nasi unuci ili praunuci dozive takve sampione kao sto su bili Nole,Rafa i Rodzer. Uzivajte u igri Novaka dok jos dobro igra, i nadajmo se da ce se Rafa vratiti za jos bar jednu godinu rivalstva i velikih finala NOLE VS RAFA!!!!!!!!!!
B

Bane15

pre 7 meseci

Novog Novaka vise niko nikada ..ni za milion godina
M

Mališaban Alkatraz

pre 7 meseci

Dečko je opterećen najvećim ikada Noletom. Ušao mu je u glavu pa mali slindža besomučno juri legendu po svim mogućim turnirima ne bi li bio makar na mesec dana bolji u bilo čemu. Nabio mu komplekse. Ne ide to sine na silu. Što više zapinje sve slabije igra. Mali Španski šaran.
н

нс бој

pre 7 meseci

просто невероватно
t

tampiii

pre 7 meseci

Ukoliko Tomi Pol pobedi Rubleva, u cetvrtfinalu turnira iz master serije 1000, nece biti nijednog tenisera iz top 10 na svetu! Vetovatno prvi put u istoriji bi mogao biti takav epilog, sto dovoljno govori o tome kakav je danasnji tenis!
S

Sf

pre 7 meseci

Kada se povuče Djoković biće zanimljiv isto kao ženski tenis danas. Gde može igračica sa na primer 79 mesta osvoji grend slem i slično. A onda nestane nem je nigde.
D

Dusan123321

pre 7 meseci

Ajmo u bazel da se vrati samoppuzdanje,bas je primetan pad forme nakon us opena,mislim da forma nije tempirana za kraj sezone,nema predaje ajmo!!!
Д

Деда Злативоје

pre 7 meseci

Сам себи набацио лајк, очигледно ти имаш превише самопоуздања 😁 24...
D

Dusan123321

pre 7 meseci

Potrazi na ranijim objavama kad pisem nesto za druge igrace dobijam gomilu pluseva,slobodno potrazi pa se javi ali ako nesto napisem za karlosa ili mozda protiv djokovica(mada na pisem nista) odmah negativni komentari..
C

CA GOAT

pre 7 meseci

Mali će dominirati narednu deceniju i više, da osvoji 2 gs svake godine, ostaviće noleta daleko iza sebe, to njih, dušane, grize iznutra...
G

Gost 17

pre 7 meseci

Cim ste juce napisali da ce Alkaraz verovatno u finale, znao sam da ce da izgubi :)
Z

Zeleznik

pre 7 meseci

Samo što Đoković brani 2500 bodova, samim tim ne dobija ništa i ako osvoji Pariz i Torino, a ovaj ne brani ništa do kraja. Može i da izgubi tamo, opet će dobiti bodove.
I

Ivan Bor

pre 7 meseci

Da ,neke bodove
d

dottore

pre 7 meseci

Samo što je Novak odmoran, a Alkaraz ko sumanut po turnirima i putovanjima. Razlika je velika i ako Nole dogura samo do polufinala u oba turnira koja igra ovaj mu može pljunuti pod prozor.
S

Sve je jasno

pre 7 meseci

Samo što Djoković ne brani Pariz već finale Pariza. Ako osvoji, to je dodatnih 400 bodova.
M

Mladen84

pre 7 meseci

U Torinu se ne brane bodovi. Zavrsni masters se uvek igra za bodove, jer je sistem drugaciji.
d

dottore

pre 7 meseci

Nisi u pravu, brani 180 u Bazelu i 180 u Parizu ! U Šangaju je evo osvojio čitavih 90, a u Pekingu 180, i ovim tempo će stići Noleta, al zamalo !