"Obradović"
"Obradović"

Selektor Obradović: Ovo je bilo kao kada pilot uspe da sleti kroz oblake

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.03.15. | 19:33

„Viktor je sportista koji je najteže kažnjen u istoriji sporta, zbog greške ITF“, ljut je selektor

ObradovićSelektor Srbije Bogdan Obradović nije mogao da sakrije zadovoljstvo posle velike pobede Troickog, ali je rekao da naša reprezentaija ne sme da se opusti.
Prvo hoću da čestitam igračima. Viktor je od početka bio vrlo skoncentrisan. To vam izgleda kao kada jedan pilot želi da sleti, ali mora da prođe kroz dosta oblaka. Viktor i ja nismo uleteli u oluju, uspeli smo da sletimo. Viktor ima osobinu koju retko ko ima. On je sportista koji je najoštrije kažnjen u istoriji svetskog sporta. On nikakvu grešku nije napravio, a organizacija ITF ga je suspendovala zbog svoje greške. A on sada njima donosi gledanost, odigrava ovakve mečeve. Ovo je njegov veliki povratak u reprezentaciju i u svetski tenis“, istakao je.

Prisetio se i jednog od najvećih tenisera svih vremena i njegovih problema sa dopingom.
Sećamo se Agasija kada se vraćao. On je posle kraja svoje karijere priznao da se drogirao i nikom ništa. Ja sam toliko ogorčen zbog onih za koje mi radimo. Oni sami su pravili greške, a Viktor je ispaštao“.

Izabrane vesti

Jedna novinarka se našalila i pitala kada će Viktor zapevati i šta.
Viktor odlično peva. Dule Vemić i Viktor su apsolutno talentovani za pevanje. Još uvek smo daleko od pobede. Onda ćemo da pevamo Moramo da se skoncentrišemo za sutrašnji dan. Želimo Janku da se što pre vrati u reprezentaciju. Ja imam slatke muke, imamo sjajan tim. Treba da se ponosimo zbog toga. Ovo je deveta sezona da smo u 16 najboljih na svetu. Naši igrači se žrtvuju za ovu zemlju, oni su pravo blago“.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Srbija Dejvis kupSrbijaDejvis kupBogdan Obradovićatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara