Održan žreb za Serbia Open: Đoković kreće od drugog kola, rival Kvon ili kvalifikant

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.04.21. | 15:20

Beograd posle devet godina ponovo na teniskoj mapi

Srpska prestonica će se posle devet godina pauze ponovo naći na ATP mapi s obzirom na to da će u Beogradu od 19. do 25. aprila biti održan Serbia Open, turnir serije 250, a žreb za takmičenje na SC Novak održan je danas u sportskom kompleksu na Dorćolu.

Žrebom kojem su pored supervizora turnira, prisustvovali i direktor Đorđe Đoković i naš teniser Dušan Lajović, određeni su parovi prvog kola, kao i narednih faza takmičenja, a osim prvog reketa sveta Novaka Đokovića slobodni na startu takmičenja su i Mateo Beretini, Aslan Karacev i Dušan Lajović.

Izabrane vesti

Đoković će u drugom kolu odmeriti snege sa boljim iz susreta Sunvu Kvona iz Južne Koreje i kvalifikanta, a Dušan Lajović će u istoj fazi igrati protiv pobednika susreta Federiko Delbonis - Rikardas Berankis.

Ostali srpski predstavnici će borbu za trofej u domovini početi od ranije faze, pa će Filip Krajinović takmičenje otvoriti protiv Italijana Stefana Travalje, protivnik Lasla Đerea biće Huan Ignjasio Londero, a Miomir Kecmanović će sačekati rivala iz kvalifikacija.

Viktora Troickog čeka duel sa Markom Čekinatom iz Italije, Nikola Milojević se sastaje sa Argentincem Federikom Korijom, dok Danila Petrovića očekuje veliki izazov protiv Australijanca Džona Milmana.



tagovi

Serbia Open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara