Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Đoković kreće u subotu uz prvu kafu, poznati i termini ostalih naših predstavnika

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.07.21. | 16:12

Određena satnica prvog dana teniskog turnira na Igrama u Tokiju

Velika očekivanja ima Novak Đoković od Olimpijskih igara u Tokiju. Cilj je zlatna medalja, a u pohod na još jedan trofej u bogatoj karijeri krenuće u subotu.

Meč najboljeg tenisera sveta i Uga Delijena iz Bolivije, četvrti je po redu na Centralnom terenu prvog dana takmičenja. To znači da će duel srpskog asa i 135. na ATP listi početi oko 10 sati po našem vremenu.

Izabrane vesti

Prvi meč igraju domaća teniserka Naomi Osaka i kineskinja Saisai Ženg od 11 časova po lokalnom, odnosno 04.00 po našem. Posle njih na teren će Danil Medvedev i Aleksander Bublik, zatim Barbora Krejčikova i Zarina Dijas, pa Novak i Ugo.

Predstavnica Srbije u ženskoj konkurenciji, Nina Stojanović otvara takmičenje na terenu broj četiri duelom sa Japankom Nao Hibino. Dakle, njih dve će na teren u zoru po našem (04.00).

Miomir Kecmanović igra treći meč na sedmom terenu protiv Kamiša Majčaržaka iz Poljske (oko 08.00), posle njih na istom mestu nastupiće naš ženski dubl Aleksandra Krunić - Nina Stojanović protiv kineskinja Ksu Jifan i Žaoksuan Jang.


tagovi

Novak ĐokovićOlimpijske igre 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara