Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Đoković napada dva zlata u Tokiju: Srpski as se sprema i za miks dubl

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 16:21

Igraće sa Ninom Stojanović

Ne samo jedno, nego će dva zlata Novak Đoković da napadne na Olimpijskim igrama u Tokiju!

Najbolji teniser sveta će verovatno igrati i u mešovitom dublu, zajedno sa najbolje rangiranom našom teniserkom Ninom Stojanović. Ona je i otkrila da postoji takav plan, mada nije još sto odsto potvrđeno da će tako i biti.

Izabrane vesti

Igraću singl i dubl sa Aleksandrom Krunić, a najverovatnije i miks dubl sa Novakom Đokovićem. To bi mi značilo mnogo, i naučila bih dosta od njega, ako budemo imali priliku da igramo zajedno. I nadam se da ću uspeti da donesem bar jednu medalju“, rekla je Stojanovićeva pred polazak za Tokio.

Novak neće igrati u muškom dublu, ali će probati sa Ninom da dođe do medalja kada su mešoviti parovi u pitanju.

Prvi teniser sveta ima jedno odličje sa Olimpijskih igara, bronzu iz Pekinga 2008. godine. Što se tiče njegovih najvećih rivala, Rafael Nadal ima zlato u singlu iz Pekinga i zlato u dublu iz Rija, koje je osvojio zajedno sa Markom Lopezom. A, Rodžer Federer ima zlato u muškom dublu iz Pekinga, koje je osvojio sa Stenom Vavrinkom, dok je u Londonu četiri godine kasnije osvojio srebro u singlu.

Probaće Đoković da osvoji ove godine Zlatni slem, koji čine sve četiri grend slem titule i trijumf na Olimpijskim igrama. Od tih pet trofeja, za sada je uzeo tri.


tagovi

Novak Đokovićtokio 2020nina stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara