Komentari na vest

Đoković ostao bez glavnih konkurenata u Monte Karlu: Nadal i Alkaras preskaču start sezone na šljaci

š

španske prevare

pre oko 1 godinu

Ništa čudno, obojica imaju istog docu. Preskoče par turnira "povredjeni" pa ih doca napumpa konjskim steroidima i problem rešen.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Neko bi rekao da su se Nadal i Alkaras uplasili Novaka pa da su zbog toga odustali od Monte Karla.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Ali zato su tu Medvedev, Cicipas, Rubljev.... Neki su poceli prerano da se raduju i likuju.
m

medvedev

pre oko 1 godinu

ahahahahah neki bas i ne prate tenis pa misle da medvedev zna da hoda na sljaci a kamoli da igra tenis ahahahah ali rubljov ahahhahahah ta ti je jos jaca taj jos nema osvojen masters koliki su mu dometi protiv zaista najvecih se videlo u njegovom mecu protiv noleta na ao ove godine.Cicipas jedini od nabrojanih moze da bude ozbiljan sljakas mada i on je zavrsio svoje od kad ga je nole skolovao u par gs finala.
D

Darvin Psihopata

pre oko 1 godinu

Bolje im je da obojica dođu u BL na turnir, Barselona je u ovom momentu prejaka za njih da povredama. Da spektakl bude kompletan.
G

GABI GO

pre oko 1 godinu

NOLE KAD JE BIO MLAD NIJE BIRO TURNIRE IGRO JE SVE OD NAJMANJEG DO NAJVEĆIH TURNIRA POCEV OD 250 serije DO GREN SLEMOVA . SAD CE DA IGRA SERBI OPEN U BANJALUCI .DOLAZE RUBLJEV GASKE ČILIĆ.I JOS DOSTA NJIH
d

da i

pre oko 1 godinu

upravo to je bila najveca greska kao sto je i sam rekao zato sto je dovelo do velikog opterecenja i opasne povrede zbog koje je umalo zavrsio karijeru
d

dadadaa

pre oko 1 godinu

Svak
d

dadadaaa

pre oko 1 godinu

Svako ko kaze da Alkaras nije na nivou Djokovica ili Nadala kad su oni bili 19,2
A

Alkaraz

pre oko 1 godinu

Video sam se danas sa svojim doktorom Lopesom Martinesom,rekao mi je da ne idem u Monte Karlo!
D

Dokolicar

pre oko 1 godinu

Mislim da Alkaraz vec dosta dugo izbegava turnire zbog mogucih susreta sa Djokovicem i Nadalom, da ne bi i on propao (psihicki) na pocetku karijere od verovatnih poraza. Koliko samo velikih talenata nije ispunilo ocekivanja, jer odigraju odlicno citav turnir, nalete na pomenutu dvojicu, izgube, pa se isto ponovi jos 2 puta u godini i eto psihicke blokade u glavi. Nije ni losa taktika, pre svega, njegovog tima. Mlad je ima vremena da saceka, pa onda da na miru radi, jer posle dokolicari na mrezama nece ni imati sta da uporedjuju, jer nije ni igrao sa najvecima
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Ako Alkaraz u ovim godinama ima potrebu za odmorom, a tek se pre mesec i po vratio tenisu nakon pauze, šta će onda biti sa 28-29? Teško da će takav organizam izdržati naporan tempo koji diktira ATP, pa i svaka druga sportska organizacija. Teško da će osvojiti više od 15 slemova, a veliki je talenat i nema neku ozbiljnu konkurenciju(poput Federera početkom ovog veka).
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Dobro je pa je Nolo na pocetku igrao sve sto je mogao i nije predavao mecece zbog povreda i umora
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Dobro je pa je Nolo na pocetku igrao sve sto je mogao i nije predavao mecece zbog povreda i umora
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Zato što dečka previše forsiraju, koliko god da je fizički spreman mnogo je. Igrao je 2 turnira u Južnoj Americi gde mu je glavni rival bio Nori, i sada naravno povredjen za jače turnire. A tek dolazi vreme kada će imati još jedan problem u vidu pritiska da dobija turnire, on to na svojoj koži još nije iskusio.
G

Gostima

pre oko 1 godinu

Alkaraz mora da menja nesto pod hitno ako misli da ima dugoročnu karijeru, mnogo povreda a tek je na početku karijere.
P

Popče

pre oko 1 godinu

Au Nole šta ima radiš, ne smeju da se pojave tamo gde ti igraš.
T

Tite

pre oko 1 godinu

Nadal će se toliko nadopingovati da ce ili osvojiti ili jedva izgubiti od Noleta al tek u finalu zapamtitee sta sam rekao.
D

Dan123

pre oko 1 godinu

Ako ti decko tako mlad zbog 3-4 vezana turnira imas probleme sa misicima nece biti nista od tebe.Djokovic sa 30 godina igrao full sezone dok ga nisu ogranicili zbog vakcine u nadi da ce sto manju razliku napraviti.
n

noleee

pre oko 1 godinu

nije igrao ful sezone vec godinama unazad.Nole je igrao bukvalno sve turnire do 28 godine zakljucno sa sezonom 2015 i 2016 kad je upravo zbog toga zadobio povredu i odlucio da bude vrlo probirljivo po pitanju turnira na kojima ce nastupati.Nakon sto je konacno zalecio povredu od sezone 2018 pa na vamo veoma bira turnire i velik je broj i mastersa na kojima nije igrao cak i pre zabrane zbog vakcine.
T

Tite

pre oko 1 godinu

Pa zbog dopinga mišići stradaju zato Alkaraz puca
t

trtamrta

pre oko 1 godinu

Potpuno si u pravu,doping je dobar na kratko ali cim ga duze koristis stradaju misici jer ne mogu to da isprate a kasnije opet stradaju jer kosti i zglobovi ne mogu ispratit misice pa opet trpe misici i tetive da to sve pokriju.
5

51

pre oko 1 godinu

Газда се враћа и одма' прпа...