Komentari na vest

Đoković otvara Rolan Garos protiv Aleksandra Kovačevića, Alkaraz potencijalni rival u polufinalu

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Koga god da je Novak dobio na zrebu ako hoce titulu mora da pobedi i Alkarasa,Runea,Medvedeva,sreca pa je Tim koji ga je dva puta pobedjivao na sljaci u losem modu.

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Partizanovo dete! Ponos Srbije! Nesto najvrednije sto je sportsko drustvo Partizan iznedrilo!!!
j

jalion

pre 12 meseci

Karići bez brkova...
m

monteroo

pre 12 meseci

Ako udje u svoj mod ,oseti sljaku ,drugu nedelju... Nebitan je i zreb i protivnivnik,samo da bude fit... Daleko je bilo ko od njih ...to je malo visi nivo... Medvedev je najopasniji ali samo na betonu... Tim je bio ozbiljan rival a ovi svi su daleko od njega...
t

tako

pre 12 meseci

je na sljaci je tim koji je djokovica dva puta razlupao na rg ,sreca pa sad nije u formi
r

realan123

pre 12 meseci

Alcaras ubedljivo najtezi zreb, Novaku srednje tesko, ranije bi rekli cak i lagano ali s obzirom na formu moglo je i lakse (i mnoogo teze). Najlaksi zreb ima Rune, finale Rune vs Alcaras/Tsitsipas/Djokovic.
J

Jel Danac pitam?

pre 12 meseci

To onaj Rune što ga je Medvedev počistio u Rimu?
r

realan123

pre 12 meseci

Pocistio je izuzetno preuvelicano s obzirom da su bila 2 tesna seta, a i svakako nijedan naredni mec 2 protivnika nije isti, uvek se vrse korekcije. A i Medvedev ima znatno tezi put do eventualnog polufinala, uticace i to ako se sretnu (ako uopste stigne Medvedev dotle, ocekujem da ispadne ranije)

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Napred Nole, da jos mnogo godina bodris Partizan u EL i da se radujes njegovim uspesima!
P

Pozz

pre 12 meseci

Koja si ti legenda. Obicno ulazim da se smejem komentarima ali nezaobilazno mi je kako si sa fudbala presao samo na kosarku. Kontam ako puknete i u kosarci, prelazis tipa ma rukomet ili tako nesto. Legenda si, majke mi. Pozz
S

Srbin je GOAT

pre 12 meseci

Idemo Nole, gazi to sve!
I

Ivan OL 91

pre 12 meseci

Pratio sam prenos uživo. Kako koji nezgodni igrač iskače, tako ga stavljaju kod Alkarasa. Lik ima 1/16 Šapovalov 1/8 Muzeti, 1/4 Cicipas, 1/2 Đoković. Sa druge Medvedev sam sebi ne bi bolje izabrao
M

Makks

pre 12 meseci

Mnogo nezgodan po Alakraza je Denis Shapovalov. Može ga ugroziti na šljaci, al' možda u tuči, u tenisu baš nikako.
D

Djakovica

pre 12 meseci

Sapovalov se godinu i po ne sastavlja s tenisom, po meni je tezi protivnik za trece kolo Fokina koji je kod Djokovica. Museti prosle godine ispustio 2:0 protiv Cicipasa, pretprosle 2:0 protiv Djokovica, to dovoljno govori o njegovoj psihi. Cicipas 4:0 gubi od Alkaraza, ukupno mu je uzeo 3 seta od mogucih 14. Po imenima tezak zreb, ali u praksi ne bih rekao. Mirise sve na duel Djokovica i Alkaraza u polufinalu.
C

Crkveni kalendar

pre 12 meseci

Kakva budalaština. Nije kako koji nezgodan igrač iskače da ga stavljaju kod Alkaraza nego, izvlače njegov deo žreba i tako su izvukli. Zna se gde koji nosilac stoji u žrebu, pitanje je samo po tim grupama tipa 16-20 gde će se koji 16, 17, 18, 19 rasporediti i to se žreba.
I

Ivan OL 91

pre 12 meseci

Pametni, to odlično znam. Ono što sam rekao je kad dođe red da se izvuče protivnik iz Alkarasovog dijela, izvuče se neko od nezgodnih. Nikakva teorija zavjere, samo manjak sreće.
d

druze

pre 12 meseci

I treba da ima tezi put djokovic je 15 godina na vecini slemova igrao i protiv nadala i protiv federera a ovaj da kuka zbog laznog sampivaljova i laznog musetinca
D

Djape45

pre 12 meseci

Pa sa kim treba da igra ? 1/4 finale Lajović, 1/2 Kecmanović ?