Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Đoković: Uzimao sam ovih dana mnogo tableta, ali ne osećam više povredu i odigrao sam najbolji meč

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.01.23. | 11:56

Novak konačno nasmejan

Karakterističan osmeh konačno. Verovatno ne toliko ni zbog ubedljive pobede nad Aleksom de Minorom, već zbog toga što Novak Đoković konačno nije osećao nikakve posledice dosadne povrede zadnje lože. I kad je tako, laganih 3:0, uz svega pet izgubljenih gemova.

Legendarni Džim Kurijer nije zato pitao “kako”, već zašto tako surovo?

Izabrane vesti

Zato što sam želeo”, odgovorio je Đoković i nasmejao sve prisutne na “Rod Lejver areni”.

Ne mogu sad da kažem da mi je žao. Stvarno sam želeo da pobedim u tri seta, jer nikada se ne zna šta će biti, na terenu se nosiš sa mnogim stvarima. Počeo sam da se osećam slobodnije, opuštenije, osetio sam da mogu da profitiram, da iskoristim svoje šanse. Tenis je brz, dinamičan sport, stvari mogu mnogo brzo da se promene. Ali odigrao sam najbolji meč do sada”, nastavio je devetostruki osvajač Australijan opena.

Potpuno drugačijeg pogleda, sada kada je mogao da se po terenu kreće kako ume, bez ograničenja.

Nisam osetio ništa danas. Danas je bilo sjajno. Hvala mom medicinskom timu, hvala Bogu, svima koji su mi pomogli. Ne želim da slavim prerano. Znam da stvari mogu jako brzo da se promene”.

Nada se ipak da više o povredi neće govoriti.

Uzimao sam mnogo tableta ovih dana, pilula, to nije idealno… Ne, ne takve pilule, a-ha-ha. Pilule protiv upale, koje inače ne volim da uzimam. Ne želim previše o tome, jer je bio danas najbolji dan”, završio je Đoković.


tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara