(©Reuters)
(©Reuters)

Ovo postaje komično: Đoković dominira jer se nije vakcinisao

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.12.23. | 11:44

Rene Stabs često ume da zabavi izjavama na Novakov račun

Nekadašnja teniserka Rene Stabs nije ljubitelj lika i dela Novaka Đokovića. Naprotiv, njeni komentari često su bili otrovne strelice na konto najvećeg svih vremena.

Ali, ovog puta je nadmašila sebe, jer dok je svojevremeno, kao i mnogi drugi, „pljuvala“ Đokovića zbog toga što se nije vakcinisao, sada kaže da je tajna njegove dominacije upravo u tome što se – nije vakcinisao.

Izabrane vesti

Kako je objasnila Amerikanka, dok su drugi igrali turnire tokom pandemije, Đoković se odmarao. I sada ta njegova svežina dolazi do izražaja.

„Igrači kao što su Kasper Rud bi trebalo da malo bolje prave sebi raspored. To je, recimo, razlog zašto Novak dominira poslednjih godina“, počela je priču Stabs.

I onda pojasnila svoje revolucionarno stanovište.

„Pandemija nije bila 'prijatelj' Novaku. Ali to što se nije vakcinisao i nije mogao da igra na tri od četiri grend slema i verovatno da ih osvoji mu je produžilo karijeru. Dok su drugi igrali, on je mogao da odmara svoje telo za sve to vreme i zato smatram da mu je sve to pomoglo. Iako verujem da bi on više voleo da je mogao da igra“, objasnila je Rene Stabs.

Eto i nešto novo da čujemo...


tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara