Komentari na vest

Pao i Rubljov, Hurkač i Siner za titulu u Majamiju (VIDEO)

0

018sg

pre oko 3 godine

Kao sto je bila spanska skola(Nadal, Agut, Busta, Verdasko), pa je usledila francuska skola( Monfis, Conga, Gaske, Simon), pa aktuelna je ruska skola( Rubljov, Hacanov, Karacev, Medvedev), tako nam sledi italijanska skola(Sonego, Siner, Museti i Beretini koji je vec tu.)
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Dokaz da jos nema igraca koji bi mogao legitimno da se nazove novakovim naslednikom. Medvedev prosto nema kontinuitet. Umesto da se prošeta do titule u smesnoj konkurenciji, on do polufinala ne moze da dodje. U 26.godini ima samo 3 masters titule. Premalo. Cicipas ista prica. U karijeri ima samo 2 masters finala i oba poraza i on olako gubi. Eto sad nije bilo velike trojke. Koji je sad izgovor mladjoj generaciji? Mislim, u finalu jesu mladi momci, ali ne oni o kojima se najvise prica. Popustite malo sa zverevom i cicipasom, malo prostora za rubljeva i sinera na primer.
n

novakov naslednik

pre oko 3 godine

pa pobogu, je l mora neko da bude naslednik? pa nije to imperativ. momci igraju odlican tenis, medvedev je nanizao 20 pobeda zaredom krajem 2020. i pocetkom 2021. i to tipa 11 ili 12 su bili igraci iz top 10 ukljucujuci i novaka i nadala i to onako poprilicno rutinski. mislim, logicno je da ne mogu naslediti djokovica koji je najbolji u ISTORIJI covece. to je jedan pojam o kome ce sanjati teniseri narednih vekova. a sad sto smo mi srbi i sto je nama lestica na najvisem mogucem nivou to je nas problem rezonovanja stvari. smatram ogromnim uspehom i to sto radi medvedev (2 grand slam finala na betonu u roku od fakticki godinu dana) i to u ozbiljnoj konkurenciji. svi oni igraju lep tenis i dosta su toga postigli. osvojiti masters i pritom pobediti djokovica u sinsinatiju to nije mala stvar. problem ovih momaka je sto ne mogu od ove trojice da dodju na tron, a nije da nisu imali sanse. pa da nema njih 3 svake godine bi neko drugi bio sampion kao tim 2020. na us openu. a tenis ko tenis, po meni su to vrhunski igraci, a sad to sto nemaju po 5 slemova to je druga prica. samo mislim da mnogo gledamo sa novakove visine i uporedjujemo i omalovazavamo uspehe drugih jer eto nole je najbolji u istoriji. ne, ovi igraci nisu losi, nego imaju dodatan pritisak osvajanja velikih turnira dok se ova 3 ne prijave. naporno je to psiholoski.
p

pablo ooo

pre oko 3 godine

za sledeći masters eto i mene bar u polufinalu
B

Bum 92

pre oko 3 godine

Sto bi se reklo...... Kad macke nema.... Samo napred momci axxaxaxa