Komentari na vest

Plan Australije: Odluka o deportaciji da se otegne do trenutka kada Novaku žalba ne bi vredela

m

mastermind

pre preko 2 godine

rešenje je da mu kecmanovic preda meč i tako direktno prodje u 2 kolo.
b

bane15

pre preko 2 godine

Broj minusa na svaki pozitivan komentar o Novaku je slika i prilika srbijanskog naroda i te drzave. Neka vam je bog dragi u pomoci
B

Blaaa

pre preko 2 godine

Iskreno, voleo bi da se vrati. Ko zna sta mu spremaju.?! Ovo je igranka bez prestanka, mislim da mu nece saopstiti bilo kakavu dobru vest , vec samo odugovlace zbog pocetka turnira i nemogucnosti bilo kakve zalbe.Pitanje je i da zaigra, kolko je on sad fokusiran na tenis. Ovo ce imati dugorocne posledice po njega samoga. Zao mi je, daj Boze da nisam u pravu.
p

pa kada najbolji teniser

pre preko 2 godine

u istoriji ne moze sebi da obezbedi potvrdu o vakcinaciji nego mu se ceo svet ( tj.97% vakcinisanih) smeje bolje nije ni zasluzio..
p

pa kada najbolji teniser

pre preko 2 godine

u istoriji ne moze sebi da obezbedi potvrdu o vakcinaciji nego mu se ceo svet ( tj.97% vakcinisanih) smeje bolje nije ni zasluzio..
7

777

pre preko 2 godine

Svetske kladionice su dale kvote na to da li ce Djokovic igrati. Po kladionicama vece su sanse da Novak zaigra na turniru kvote su oko 1,60 dok je kvota oko 2,20 da nece igrati i da ce ga deportovati... Kladionice retko kada pogrese u proceni pa da se nadamo da ce i sada pogoditi.
M

Mr no 1

pre preko 2 godine

Nije vam to Srbija, da možeš kupiti sve sa lovom. Proterati ga, pa nek lažira gde je navikao.
O

Opet teorija

pre preko 2 godine

Zavjere hahahahaaah eee pa
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Pre svega Novak sebe nije trebao da dovede u ovu poziciju. Pravila za ulazak bez problema je znao dosta ranije lično je odlučio da ih neispoštuje zbog svog nekog ubeđenja o piramidama ili čemu već to naravno sa sobom nosi posledice jer svaka akcija ima i reakciju. Sve ovo mu je bilo nepotrebno blamiranje pred kraj karijere. Sad o vizama za ove što nisu otišli dalje od "T" raskrsnice na kraju sela, svaki carinik na licu mesta ima diskreciono pravo da neodobri ulazak u zemlji bilo kome i ako ima vizu.
D

Djuvegija

pre preko 2 godine

Nenade, sportskim rečnikom rečeno, promašili ste fudbal. Nije rečeno da samo onaj ko se vakcinisao može da uđe u Australiju. Dakle, postoji nešto što se zove medicinsko izuzeće i očigledno je da je Novak dobio vizu po tom osnovu. Dakle, on nije nelegalno ušao u Australiju. Problem je što se oglasio da je dobio izuzeće i time je dao povoda australijskim političarima da ga iskoriste kao poznato lice iz neke tamo Srbije kako bi prikupili političke poene. Tačno je da svaka zemlja ima diskreciono pravo da pojedincu bez obrazloženja otkaže gostoprimstvo. Međutim, ovde postoji jedno veliko ALI, to se ne radi učesniku teniskog turnira dakle sportisti uz to trenutno broju 1 u sportu oko koga se i organizuje događaj. Neke stvari se jednostavno ne rade, a tretman koji je Đoković imao u Australiji je ponižavajući i sramotan.
G

Gostvvvvbbn

pre preko 2 godine

djuvegijo vi ste promasili,i smarate sa tim izuzecem,lagao je o kretanju,lagao da je bio pozitivan itd..
D

Dosta lupetanja

pre preko 2 godine

Svaka država na svetu brani svoj suverenitet i tako što može da dozvoli ili zabrani stranom državljaninu ulazak na teritoriju na osnovu diskrecione odluke. Da objasnim srpskim rečnikom. Ministar može da kaže "tako mi se hoće" ili "tako mi se može" i nikome ne mora da objašnjava zašto je to uradio. Trenutno postoji rok od 72 sata da ministar uskrati vizu koju je Novak ponovo dobio i tada se ne ide na sud nego direktno na avion - rekao je advokat.
Z

Zotax

pre preko 2 godine

Ovo su vec sad gluposti ... Ako ga vec do sad nisu deportovali nece to ni uraditi ... Skandal je napravljen , drama je dostigla vrhunac ... Rezultat svega bice nikad gledaniji AO , zasto bi placali jos sudskih troskova ??

gemathegreat

pre preko 2 godine

Pošto vidim da se ovde mnogi nasladjuju a drugi traže predaju Kemanovića i tako u nedogled. Zaboravili ste jednu veoma bitnu činjenicu, Skotonja za svaku unilatelarnu odluku " will be held in contempt of court" što automatski znači pritvaranje ministra i članova vlade zbog kršenja odluka suda. Procedura je sledeća, Skotonja reši da oće da izbaci Noleta mora prvo da obavesti sudiju a ovaj automatski Novakove branioce i ta vikend fora pada u vodu automatski. Zato je ta klauzula i stavljena u pravni lek da bi se upravo predupredile ovakve igre, jer je vrli sudija imao sliku sa kakvim ološem diluje. Od teg posla nema ništa. Pecite kokice i podesite spavanje da gledamo Noleta.
G

Grešiš

pre preko 2 godine

Sudija Skot je već doneo odluku u korist Novaka. Sad konačnu odluku donosi ministar za imigraciona pitanja Aleks Houk. A on odugovlači sa odlukom a po pisanju stranih medija i njihovog scenarija odlučiće na sam dan meča verovatno na manje od sat pre početka. I tako verovatno spreči Novaka da nastupi.

gemathegreat

pre preko 2 godine

@Grešiš I šta ti ja brate juče rekoh, sve ide kroz sudiju Kelly-ja da Skotino ne fasuje zatvor.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Ako je tako, onda postujem sto su tako razvukli.
J

Jedno pitanje

pre preko 2 godine

Nemogu da verujem šta sve ljudi pišu u komentarima. Novak već ima jedan "leš" na duši RENATU VORAČEVU (žena je doživela stres i na lekovima je za smirenje, ima izlive plača, nemože da spava, izgubila apeti zbog toga gubi na težini) a već priželjkujete i drugi "leš" Miomira Kecmanović i to ni manje ni više nego "samoubistvo" da se dobrovoljno odrekne nastupa takmičenja i pritom izgubi bodove na ATP padne na u plasmanu i mozda zbog toga izgubi direktno učešće na sledećem gren slemu tj RG. Vi bukvalno tražite da posle silnog trudai znoja samo sebi sabotira karijeru. Sramite se svi koji to predlažete gde će vam duša imate li vi srca. Ja bi voleo da ako se kojim slučajem desi tj dođe do eventualnog ukidanja vize Novaku Đokoviću od strane ministra Aleksa Houka, a Kecmanović bez borbe dobije meč prvog kola, realno po rejtingu može da prođe i drugo i treće kolo i uđe u 4. kolo i tako dočeka i drugu nedelju i popravi plasman za oko 15-20 mesta na ATP listi. Nažalost RENATA VORAČEVA žrtveno jagnje nije žrebana i neće nastupati na AO, verovatno će isplati i iz prvih 100 na VTA listi ugroženo joj je i učešće na RG, a pretrpeće i finansijske gubitke i to ne svojom krivicom.
a

argh

pre preko 2 godine

Da nije krivicom Đokovića?!
K

Kidi

pre preko 2 godine

Ahahaha Djokovic je kriv zato sto su clanovi (odrasli i svesni ljudi) tamo neke vlade, nju deportovali kuci, a ona odrasla i svesna zena se sa pritiskom bori tako sto dobija napade panike. I on bi bio kriv ako bi Kecmanovic, odrastao i svestan covek, bilo sta odlucio? Ja stvarno gotovim Novaka, al ti ga druze pretvori u Boga. Svaka cast zemljace. Od ovakvih uzdizanja Novaka treba da se uci. Bravo
R

Raskoljnikov

pre preko 2 godine

To o čemu ti pišeš je sama krivica Australije, pustili su tu ženu sa istim uslovima kao i Novak što ih ima, koliko ste autodestruktivni to je neverovatno, mada me ne bi iznenadilo da si iz komšiluka, odnosno susjedstva.
1

12345678V

pre preko 2 godine

Teniserka iz Češke nikako ne može biti Novakova žrtva, a to što i sa 38 godina traži uzroke svojih neuspeha u drugima možda najbolje pokazuje njen karakter i razlog zašto je na poziciji koju trenutno zauzima. Dalje, ukoliko bi Kecmanović, ili bilo ko drugi, odustao od učešća zamenio bi ga neki kvalifikant, "lucky loser", tako da Novak svakako bez borbe ne bi mogao u drugo kolo. Ako je nekome i naneo štetu svojim stavovima, to je isključivo on i njemu bliski. Kako god da se završi australijski rijaliti, Novaku sve najbollje u nastavku karijere, Kecmanoviću u nastavku u turnira, a češkoj teniserki uz sve najbolje u nastavku karijere želja da bar do četrdesete odraste i shvati da smo za većinu događaja u sopstvenom životu ipak odgovorni mi sami.
D

Džoni90

pre preko 2 godine

Ne brini se za ovu devojku, ona će dobro da se naplati od organizatora, već priprema tužbu. Na kraju će ispasti finansijski bolje za nju jer će dobiti mnogo više para nego što bi zaradila da je ostala i odigrala. Tako je i pravedno jer su je cimali i stresirali na pravdi boga.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Када их је добио на суду лепо је требао првим летом за Европу. Тужиш државу за одштету и саопштиш да си са Аустралиан опеном завршио за сва времена. Овако не могу да га жалим што ће га измајмунисати.

Mr 007

pre preko 2 godine

Voleo bih tekst ili objasnjenje nekog ko je citao pravilnik AO (😂), da objasni sta bi se dogodilo kad bi Krajinovic predao 15 minuta pre pocetka meca,jer tad organizatori ne bi imali vremena da pronadju zamenu. Da li bi se Nole automatski plasirao u drugo kolo iako ne moze da izadje na teren ili bi taj potencijalni protivnik u 2. kolu dobio direktan plasman u 3.kolo?
G

Goust

pre preko 2 godine

Dobro pitanje Cak iako ga Deportuju ja bi na mestu Kecmanovica odustao, a verujem da bi se pridruzilo jos tenisera. Koja je svrha igrati bez najboljeg?
P

Propozicije

pre preko 2 godine

Ukoliko se Novaku ukine vize i automatski bude sprečen da nastupi u prvom kolu on je diskvalifikovan nema više pravo nastupa, a ukoliko mu Krsmanović preda automatski pobednik para T. Pula - kvalifikant ide u treće kolo jer meč drugog kola dobija bez borbe. Ukoliko se Krsmanović povuče ranije sa turnira ulazi automatski takmičar iz kvalifikacija. Prema tome nepostoji šansa. I ono najvažnije ukoliko se Krsmanović povuče tj lažira povredu i to se dokaže medicinskim pregledom može protiv njega da se pokrene disciplinski postupak da je nemestio ishod utakmice a kazna je ozbiljna od 6 meseci do 2 god zabrana nastupa. Zato tu ideju izbite iz glave.
7

777

pre preko 2 godine

Jel njima smeta da Djokovic bude u Australiji kao turista ili im smeta da Djokovic bude tamo kao takmicar? Izgleda da sem politike ima i taj drugi cilj sportski da se spreci da igra jer da je samo do politike vec bi mu uzeli vizu. Znaci njima je cilj da Djokovic ne igra a sta ce posle biti njih to ocogledno ne zanima. Svesni su da ce na sudu opet izgubiti ali ih to ne zanima imaju cilj da ne igra. Tako da nije samo ovo politika nego i taj drugi razlog. Video sam zreb ja cu da pojedem lopticu sa sve reketom ako Nadal osvoji AO...
i

ivko svemirko

pre preko 2 godine

Al' bi bila fora da ako donesu takvu odluku, kecmanovic preda djokoviću par sati pre meča. Cirkus!

Mladen

pre preko 2 godine

A sta mislite ponisti taj Houk vizu a pred sam mec prvog kola Kecmanovic preda mec i Novak prolazi u drugo kolo?Pitanje dali bis e zalba rijesila do pocetka drugog kola???
1

19

pre preko 2 godine

Kao i svugde, političari gledaju kako da sačuvaju sopstveno d... Mada, ako će da mu otkažu vizu iz ''medicinskih razloga'', pitanje je koliko ima opravdanja da nedelju dana razvlače odluku i puste da se slobodno kreće i ''zaražava'' ''zdrave Australijance''. Možda bi u obrazloženju odluke mogli da napišu da ga deportuju da bi njega, kao zdravog, zaštitili od nekoliko stotina hiljada zaraženih Australijanaca
B

Bijeljinac

pre preko 2 godine

Moje neko skromno misljenje je da ce Nole da igra na AO. Evo mogu i da obrazlozim. Na zapadu je kapital i novac religija, a oni su sa ovom dramom napravili bukvalno rijaliti. Mislim da nikada vece interesovanje nece biti za TV prenose, za karte (iako su najavili smanjene kapacitete), za medije, sponzore i sve sto dolazi sa novcem. Na kraju krajeva, ono cega se najvise plasim, da bi mogli da ga deportuju u drugoj nedelji turnira. Nimalo naivna situacija za Noleta, koji u ogromnoj neizvesnosti mora da se sprema za turnir a da ne zna sta ga ceka iza ugla. Neka mu je Bog u pomoci.
Д

Дорћол

pre preko 2 godine

Људи моји, чим сам прочитао текст паде ми на памет да Кецмановић може да објави да се повлачи са турнира и Ноле аутоматски у другом колу (што подразумева да је започео учествовање на турниру) - и отворим коментаре и видим да је маса људи исто помислила. Закључак који се намеће - ми као народ (укључујући и мене) генерално гледамо да пронађемо рупу, измигољимо се систему, нађемо комбинацију, без обзира на све да се дочекамо на ноге..... вероватно последица векова преживљања. Е сад, то што је у овом случају у питању Ноле, даје нам за право да ту особину посматрамо као позитивну, али у суштини је то једна негативна црта, а то што што кенгури нису узели ту чињеницу у обзир, па су у 1. колу спојили наша 2 играча, нешто нас баш заболе....Напред Ноле, само јако и видимо се испред скупштине, али с обзиром на количину притиска и мотив борбе против глобалиста - овај пут испред републичке - и тај плато ће ти бити мали.
N

NN3

pre preko 2 godine

Nije to baš tako kao što mnogi misle u komentarima... Kada igrači predaju unapred mečeve u prvom kolu, makar i sat vremena pre početka meča, na njihovo mesto upada laki luzer iz kvalifikacija. Tako da bi predaja Kecmanovića bila besmislena
G

Grob

pre preko 2 godine

Meni uopste nije jasno zasto bi predao? Covek se izborio za mesto i za razliku od Novaka izpostovao je pravila i drzave i organizatora turnira. I sad on da preda zbog toga sto se Novak blesavi? Smesno.
D

Darcom

pre preko 2 godine

Ja mislim da Federer nije imao većeg navijača od ovog Houka. Čovek se baš bori da Nole ne zaigra. Ponaša se kao da Novak u sebi ima neki najstrašniji virus, pa će da pokosi pola Australijanaca. Nemam drugo objašnjenje, osim da se zaista ne želi da Novak ima najviše grand slamova.
Ј

Јовица

pre preko 2 godine

Ако је то њихова тактика, онда Срби могу да ураде следеће: Пошто желе да Новака доведу пред свршен чин и да због недостатка времена за одлучивање о жалби он пропусти прво коло АО а самим тим и испадне из даљег такмичења нека онда Кецмановић као Новаков први ривал објави што пре да се повлачи са турнира тако да Новак буде ослобођен играња у првом колу чим би купио време да суд одлучи о његовој жалби до среде када би га чекао други противник. Кецмановић би тим чином стекао славу подједнаку Новаковој. Нема друге :) Не дај се Србијо.
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Не функционише то баш тако. У том случају, Новак би играо против лаки лузера, тј. некога ко је испао из квалификација.
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Kako da mu nadju zamenu ako izadje na teren i preda meč. Mad sve je danas moguce.
m

mekenzijeva

pre preko 2 godine

Pa i da se to desi, mogu ga izbaciti nakon prvog kola tj deportovati, pa onda neki anonimni Amer ode direktno u 3. kolo.
J

JaMlt

pre preko 2 godine

I kecmanovic preda mec u nedelju zbog "povrede" Djokovic automatski u drugom kolu i ima vremena da se zalba usvoji.
G

Gostkiki123

pre preko 2 godine

Australija zemlja gde ima 92 posto vakcinisanih, a juce preko 100 000 novo zarazenih...plus jos najrigorozniji moguci karantin... pakao od drzave...

claudio

pre preko 2 godine

Ne znam samo da li računaju na to da ako mu ukinu vizu pred sam početak AO, a Kecmanović preda meč, da će mu to ostaviti dovoljno vremena za žalbu. Novak je najveći sportista i teniser ikad.

Lemi

pre preko 2 godine

Ja stvarno ne znam sta Australija ima protiv njega. On je po Srbiji slobodno isao zarazen i mozda sirio zarazu. Za to treba da se kazni u Srbiji, kad i ako se vrati ovde. Jedino ako Australijanci veruju da je taj rezultat lazan i da on nikad nije ni prelezao koronu... Mada u to ne verujem jer je ovim priznanjem da je svesno sirio virus vec srozao svoj ugled.
g

gunners

pre preko 2 godine

Zemlja im grca u omikronu, navodno svi vakcinisani, a jedan Novak ce im napraviti problem sa virusom. Bilo bi smesno da nije zalosno. Ovo je cista zavera protiv Novaka i nista drugo. Sve vise sam ubedjen da nece igrati na turniru, deportovace ga pred sam pocetak, u nedelju.
b

brt

pre preko 2 godine

nema od toga nista,da su hteli vec bi bio kuci,veliki je nole i bitan igrac za ovaj turnir
s

stoli me bojko

pre preko 2 godine

u tom slucaju mu Kecmanovic preda mec unapred i ugasi ceo Komonvelt pa sve do kraljicinog 5-og kolena unazad...