Novak Đoković (©AFP)
Novak Đoković (©AFP)

Plastic Man

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.09.20. | 12:20

On ima pobedu u očima i odlučnost svetskog broja 1!

Ne, ovo nije najava za superherojski crtani film ili strip, ovo je još jedan, do sada skriveni detalj iz života najboljeg tenisera sveta. Naime, jedan od najboljih prijatelja Novaka Đokovića na ATP turu, Italijan Fabio Fonjini izdao je nedavno autobiografiju u kojoj je otkrio mnoge zanimljivosti iz sveta belog sporta. Nije izostavio da pomene između ostalih ni našeg asa, istakavši ga, naravno u lepom svetlu. Ali je otkrio i zanimljiv nadimak kojim ga zovu rivali...

"Veliki broj nas ga zove Plastik men pošto je neverovatno gibak, kao da je od gume" svedoči popularni Fonja, istakavši i šta je to što Beograđanina čini najboljim, "On ima pobedu u očima i odlučnost svetskog broja 1! Uvek mi je veoma teško da igram protiv njega, jer osim što je strašan tensier, usput mi je baš dobar prijatelj, tako da najbolje sa njim igram kada smo u paru, a ne jedan nasuprot drugog"

Izabrane vesti

Plastik men je inače lik iz stripova "DC Comics" nastao još 1941. Ovaj superheroj ima sposobnost izduživanja tela, pre svega udova što mu, naravno služi da lakše savlada negativce.


tagovi

Fabio Fonjini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara