"Bojana Jovanovski"
"Bojana Jovanovski"

Ples Bojane Jovanovski na Flešing Medouzu

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.08.13. | 18:54

Andrea Petković pružila čvrst otpor, ali je morala da se pomiri sa porazom

Bojana JovanovskiIstrpela je dva poraza, a danas je konačno došao red da oseti i slast pobede u okršaju sa Andreom Petković. Nemica srpskog porekla je u prvom kolu Ju-Es Opena morala da položi oružje pred Bojanom Jovanovski – 6:2, 6:4.

Ali, nije to uradila bez borbe – meč je trajao sat i 27 minuta, a Jovanovski je do pobede stigla iskoristivši tek šestu meč loptu!

Izabrane vesti

Istina, Petkovićeva je još daleko od forme koja ju je krasila s obzirom da se tek u martu vratila na teren posle teške opreacije kolena. Međutim, već u Majamiju je isprašila Bojanu sa 6:3, 6:1. Večeras nije imala rešenja, s obzirom da je Jovanovski igrala bez greške, dok je Andrea na nivou bila samo na trenutke, ali je imala i ozbiljne padove. Otud 21 viner i 40 neiznuđenih grešaka.

Bojanu Jovanovski, međutim, tek čeka pravi izazov, jer će se u drugom kolu nameriti na bolju iz meča Japanke Misaki Doi i sedmog nosioca na Flešing Medouzu – Petre Kvitove.

Podsetimo, do drugog kola Otvorenog prvenstva SAD stigla je i Ana Ivanović, ali uz mnogo manje problema u meču sa Anom Tatašvili.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bojana JovanovskiJu-Es OpenOtvoreno prvenstvo SADUS openWTA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara