Komentari na vest

Poen koji je okrenuo meč: Smeč u mrežu i šansa za brejk otišla u nepovrat (VIDEO)

r

realno85

pre 11 meseci

protiv ovakvog decaka koji je bukvalno na svakoj lopti kao nadal u najboljim godinama plus razoran udarac i inteligencija s skracivanjem lopti. naprosto bilo je nemoguce dobiti ga danas. svaka cast djole. ovaj malac u ovakvoj konkurenciji tenisera bice dominantan i vrlo lako da stigne i prestigne djokovica po gren slem titulama. samo ako ostane zdrav. malac je masina
B

Beks - NUFC

pre 11 meseci

Vrlo moguće da je ovaj poen odlučio pobednika.Medjutim, treba reći drugu stvar; ovaj smeč nije bio nimalo lak, a Djoković ga je dodatno otežao što ga je gadjao po paraleli, a ne po dijagonali kako bi bilo rezonski.
H

Ham234

pre 11 meseci

Realan treba biti i reci da je momak mlađi i danas bio bolji. Gluposti su pisati da je ovo pogodio, da je ono. Pa i Alkaraz je imao greske ali je danas i bolje udarao lopticu i agresivniji bio i zasluzeno pobjedio.
Z

Zemljak

pre 11 meseci

Nole, samo napred! Da si ziv i zdrav, nista nije ovo, odraces malog sledeci put!

Goran Tubin

pre 11 meseci

Da je pustio da padne možda je bio aut.I kad odskoči,onda lagano poentira.Danas Novak nije pružio ni 60% od svoje poznate igre i zbog toga je izgubio.
r

realno...

pre 11 meseci

...i od najboljeg postoji bolji...pre ili kasnije...ovo čeka i Alkarasa za 10,15 godina
B

Bane15

pre 11 meseci

Novak je danas sam sebe pobjedio...kakav crni Alaraz. Mali je dobar igrac ali Novak je bio neprepoznatljiv u sansama za brejk danas...a bilo ih je dosta
A

Alaraz

pre 11 meseci

Kakav crni Alaraz
i

iz sljivika

pre 11 meseci

Imao je on mnogo neiznuđenih grešaka. U svakom slučaju gledali smo kvalitetan tenis dvojice najboljih tenisera današnjice.
И

И

pre 11 meseci

Зашто људи пишу да је Новак био очајан? Нису видели колико је перфектних удараца одиграо, јер их је момак преко пута вратио. Па и овај, слажем се, кључни поен меча требао је бити готов далеко пре овог волеја, да је био било ко други преко пута мреже. Био је сасвим добар Новак данас, али није искористио овакве шансе у кључним поенима и то је то. Али да је само мало боље сервирао, чињеница је да би добио овај меч без обзира на сјајну партију Алкараза. Оно што је код Новака данас било стварно лоше, то је сервис, остало сасвим ок и кажем неки кључни промашаји. Немојте одмах у крајности да му је ово последње финале, године и слично. Још увек је сјајан. Само ритерн му је ослабио у односу на онај нестваран ниво од раније, нормално како слабе рефлекси, слаби и ритерн први, али остало се не мења.
B

Bane15

pre 11 meseci

Ovaj smec gore ti govori da je bio odlican?
N

Nole1

pre 11 meseci

Taj smec je bio na 4.11 igre. Slucajnost ili sudbina?
L

LuloLulo

pre 11 meseci

Ovo i bekhend u mrezu u tajbrejku drugog seta na set loptu za Novaka. Da je otisao na 2-0 ne bi ni igrao 5. set

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Od onaj jesenji Roland Garos do danas nije odigrao slabije finale I to kako se godinama stvari odvijaju gde se najmanje ocekivalo da podbaci uvek za slabije Grend Slem rezultate US Open mu je prednjacio ali glavu gore verujem da kad je ovako izgubio finale WIMBLDONA da uzima titulu na US OPEN.
D

Delija57

pre 11 meseci

Neverovatno koliko svi kritikuju Novaka nakon svega.. Trebalo je ovo, trebalo je ono, gospodo, reket u ruke pa uradite 1% onoga sto je on uradio. Ili ga podrzite ili zaobidjite
С

Сале2323

pre 11 meseci

Ноле, Ноле... Је.о те драјв волеј! Али човече, сам си себе победио глупостима, а ниси био ни близу свог максимума. Ово је 50% онога што смо од тебе некад гледали. Или те године газе, или је био неки проблем код тебе!
D

Dragan VG

pre 11 meseci

Gaze godine coveka sa 2 GS ove sezone i sada finalom izgubljenim na jedvite jade. Covek igra samo GS, ne interesuju ga manji turniri. On u 2, 3 godine da uzme 2 GS, ostvario je uspeh, a kamoli ovo. A siguran sam da ce biti jos par GS titula. Cak i bez njih, on je brojem 23 resio sve, jer je mala sansa da Nadal osvoji ista, eventualno ce mozda biti konkurentan na Garosu. Ovo je jednostavno bio los dan Djokovica. Nije da toga nije bilo i ranije. Setite se Marija, Vavrinke 2 x, Medvedeva itd...
Z

Znik

pre 11 meseci

Zverev na OI, Medvedev na US i sad ovo. 3 velika poraza u velikoj karijeri. Ako se Nadal vrati sledece sezone, Novakov rekord je na ispitu.
C

Cer

pre 11 meseci

Kakav budalast komentar. Od tolike karijere najtrofejnijeg (i gs i mastersi) izdvojio si tri poraza. Bedno.
2

2222

pre 11 meseci

Bato vidi se da tenis pratis poslednjih par godina. Mlad si, nema veze.
k

komentar

pre 11 meseci

ti je cista nula bolje i ti porazi nego porazi nadala na vimbldonu od dastina brauna,darcisa i rosola a i taj nadal ima poraz od vavrinke u finalu slema ima poraz i od tiafoa i od mekdonalda
S

Stara kuka

pre 11 meseci

Zasto Medevedev na US Openu?Vise Marej,Vavrinka i Nisikori u polufinalu 2012.Ali dobro,mora se nekad i izgubiti.U svakom slucaju Nole ima 23 GS,a svi se nadamo da moze jos koji.Samo neka ovako nastavi,na tri seta ga samo Alkaraz moze dobiti.

povratak1983@gmail.com

pre 11 meseci

Od Nisikorija je izgubio 2014.