Povreda zgloba pokosila Kanađanku: Barti odbranila titulu u Majamiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.04.21. | 21:18

Bjanka Andresku predala meč pri rezultatu - 3:6, 0:4

Australijanka Ešli Barti odbranila je titulu na Mastersu u Majamiju, nakon što je Kanađanka Bjanka Andresku predala meč pri rezultatu 6:3, 4:0.

Andresku se sa problemima suočila u drugom setu, kada je počela da posustaje i gubi poene, pa nije bila u stanju da završi meč. Ona je u trećem gemu druog seta pala na teren i doživela povredu skočnog zgloba, koju je pokušala da sanira zavojem, ali više nije mogla normalno da se kreće, pa se odlučila na odustajanja.

Izabrane vesti

Barti je u prvom setu stigla do ključne prednosti pri rezultatu 3:2, osvojila je drugi brejk i potom došla do 5:2, a deveta teniserska sveta nije imala snage da se vrati u igru.

Andresku je usled problema izgubila svoja prva dva servisa u drugom setu, pa je nakon 0:4 bilo jasno da je sve rešeno, ali i da Kanađanka nije u stanju da okonča meč. Andresku je stavila ruku na lice, kako bi pokušala da zadrži suze, pre nego što je krenula ka mreži da se pozravi sa protivnicom.

Andresku je prethodnih godina imala velike probleme sa povredama, tokom 2019. je imala velike probleme sa kolenom, a potom je odložila povratak na teren zbog pandemije.


tagovi

Ešli BartiWTA Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara