Komentari na vest

Pre tri nedelje Beretini plakao u Štutgartu, a sada juriša po Alkarasov skalp

R

Rralka

pre 10 meseci

Ispada, i to lagano.
B

Brat Nevera

pre 10 meseci

E, ovde bi Alkaraz mogao da se zagrcne, ali videćemo. Iskren da budem, nisam očekivao da će Beretini na ovogodišnjem Vimbldonu proigrati.
4

44

pre 10 meseci

Оставићу ово овде. Матео ће победити Карлитоса
D

Dusan123321

pre 10 meseci

Odlicno si to osetio a sad probaj ponovo!
v

vule 33

pre 10 meseci

mogao bi sa ovom igrom dosta problema da napravi Carlitosu po meni nekih 5 setova u najavi...navijamo za Beretinija naravno...
Z

Znik

pre 10 meseci

Navijate jer vas je strah Alkarasa da moze da pobedi Djokovica.
@

@Znik

pre 10 meseci

Videlo se na Roland Garros-u koga je bilo strah. Nije mogo CA da se sastavi, uništio ga je Nole. Na travi tek nema nikakve šanse.
a

ae

pre 10 meseci

@Znik Tako je,ali i to je legitimno.Nego kad igraju Cilic i Dzumhur?
@

@ssss

pre 10 meseci

Znik pa na travi je Beretini veća opasnost po Đokovića nego Alkaraz.Sa druge strane ako Đoković do kraja odigra na svom nivou veća je šansa da ti meteor padne na glavu nego da Đoković ne pobedi na Vimbldonu!
D

Dusan123321

pre 10 meseci

Nije beretini veca pretnja djokovicu ni na jednoj podlozi,ko iole prati tenis zna da djokovic sa takvim igracima nikad problema nije imao to je 3 0 3 1 maks,druga stvar ko koga razneo na rg,mec je bio apsolutni egal (1 1 u setovima) do tih grceva povreda itd nazovite to kako god hocete,predavao je i djokovic zbog vrucine sa 20 godina ali naravno to se zaboravi,da izgubi na wimbledonu i jos jedan poraz da ima rekli bi da ide u penziju to su navijaci djokovica(cast izuzecima)
D

Dusan123321

pre 10 meseci

Svesni ste da je sledece godine odnos snaga alkaraza i djokovica takav da je alkaraz favorit na sljaci na betonu pola pola i na travi ce jedino djokovic i sledece godine biti favorit,polako momak ima 20 godina vec je ostvario napredak na travi,nije dovoljno veliki napredak idalje da dobije djokovica po mom misljenju,ako do finala dodje imace nekih 30% sanse ako dodje