Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Preokret: Đoković saopštio da preskače Indijan Vels

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.09.21. | 20:47

Bez srpskog asa na prestižnom turniru

Iako su organizatori nedavno saopštili da će Novak Đoković biti ovogodišnji učesnik Indijan Velsa, srpski as objavio je na društvenim mrežama da će morati da se preskoči ovaj turnir.

Nije naveo razlog, osim što je napisao da neće biti u prilici da vidi svoje navijače u Indijan Velsu i igra u pustinji, svom omiljenom mestu. Uz želju da se vide dogodine.

Izabrane vesti

Đoković je dosad pet puta osvajao prestrižni turnir u Sjedinjenim Američkim Državama. Poslednji trofej podigao je 2016. godine, a na prethodnom učešću 2019, ispao je u već u trećem kolu od Filipa Kolšrajbera.

"Razočarani smo što Novak neće biti sa nama ove jeseni. Nadamo se da ćemo ga videti u Teniskom raju sledećeg marta, kada će pokušati da dođe do rekordne šeste titule u pustinji", izjavio je direktor turnira Tomi Has.

Najbolji svetski teniser bio je ove godine nadomak kalendarskog slema, ali je poražen u finalu US opena od Danila Medvedeva. Bez obzira na to, Novak ima priliku da postane prvi u istoriji koji je sedam puta godinu završio kao prvoplasiran na ATP listi. Do kraja sezone Đoković bi trebalo da igra još na mastersu u Parizu i Završnom mastersu u Torinu, sredinom novembra.

Potom predstoji i Dejvis kup, ali videćemo hoće li moći da pomogne reprezentaciji Srbije na njemu. Zasad je najavljen kao učesnik...


tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara