Komentari na vest

Pretnja iz Mađarske za Đokovića: Fučovič dobio rulet protiv Rubljova

F

FM

pre gotovo 3 godine

Jedini od preostalih koji moze ugroziti Novaka je Beretini.
P

Potisje

pre gotovo 3 godine

Nisam našao podatak koje je poreklo prezimena Noletovog narednog protivnika, pretpostavljam da je slovenačko (istog korena je slovenačko prezime Fučka, bivši košarkaš, reprezentativac Italije). Inače, naziv grada odakle je Martin se izgovara Njiređhaza (a znači "brezina crkva", dakle Brezovica u slobodnom prevodu).
S

Sbgks

pre gotovo 3 godine

Kakva pretnja ljudi da li se šalite?! Hahaha biće metla 3:0 Sportski pozdrav!
G

Gost 91

pre gotovo 3 godine

Plasiti mecku resetom ... Pregazice ga Nole ko plitak potok ....
A

Aek

pre gotovo 3 godine

Jaka pretnja nema sta,cuj Fucovic ahahahah
p

plavac

pre gotovo 3 godine

pa dobro izbacio je freskara ahahahaha
O

Oksi

pre gotovo 3 godine

Ovo sve moze da predstavlja problem za Novaka u finalu, gde ga cekaju Zverev ili Medvedev. Opasno naostreni obojica i igraju fenomenalno. A Novak na putu do finala nece imati ozbiljnog protivnika, takoreci niko iz top10.
M

Ma jok!

pre gotovo 3 godine

Bas da igraju Medvedev i Zverev nesto fenomenalno,ne bih rekao.Pritom ja mislim da cak Beretini igra dosta bolje i uverljivije od obojice.A mislim da bas on ide na Novaka u polufonalu.Tako da tvoja konstatacija vodu ne pije.
L

LuloLulo

pre gotovo 3 godine

@Ma jok Beretini je u donjem dijelu zreba i ni on ni Zverev ni Federer ni Medvedev ne mogu igrati protiv Novaka prije finala Novak ako dobije Fucoviča ide u polufinalu na Sapovalova ili Hacanova, a nijedan ni drugi nisu u top 10 , tako da Djokovic prije finala ne moze igrati ni sa jednim top 10 igraca, u njegovom dijelu zreba to su bili Rubljev Cicipas i Agut, ali su svi ispali
@

@LuloLulo

pre gotovo 3 godine

Hvala za ovo.Nisam znao da Beretini ne moze na Novaka.Samo kazem mislim da se i ti slazes da igra daleko bolje Wimbldon za sada i od Medvedeva i pogotovo Zvereva.
n

nis

pre gotovo 3 godine

evo i zverev ispao....
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Mislim da je Zverev ispao.Medvedev igra prilicno lose.Jedva je izbacio Cilica.To jest Cilic je samog sebe izbacio.Medvedev ne bi na travi trebao da pravi vece probleme Djokovicu.Realno ne vidim ko bi mogao Djokovicu od preostalih igraca da napravi ozbiljniji problem sem ako Nole samom sebi ne napravi probleme. Male su sanse da se tako nesto desi tako da mislim da Nole ovo lagano uzima.
@

@Oksi

pre gotovo 3 godine

Nisam ni rekao da ce neko Noletu praviti problem, nego uvek kad ide "laksi" put do finala, tada zna da bude nervoze. Inace Cilica niko sem Novaka i Federera ne moze lako da pobedi na Wimlbdonu.
p

pa

pre gotovo 3 godine

Zverev je ispao...