Rafael Nadal (©Reuters)
Rafael Nadal (©Reuters)

Rafina priprema na posedu milijardera: Čuje se zver, čini sve da dođe u Monte Karlo

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.24. | 21:12

Organizatori turnira poslali mu set loptica sa kojima će se igrati u Kneževini…

Zajedno su Rafael Nadal i Novak Đoković doputovali u Indijan Vels i – razočarali sve prisutne. Srpski as ispao je u trećem kolu od Luke Nardija, a Bik sa Majorke povukao se pre početka turnira. Na novi sudar titana beli sport će morati još malo da pričeka, barem do Monte Karla.

Nalaze se na listi prijavljenih za masters u Kneževini. Istina, ne mora da znači da će i učestvovati ili da će ako se i pojave na crvenoj prašini kraj Azurne obale naleteti jedan na drugoga, ali odgovorni na turniru rade sve što je u njihovoj moći da se Španac pojavi.

Izabrane vesti

Direktor turnira Dejvid Mesi krenuo je u akciju.

“Osećao se neprijatno (posle egzibicije protiv Karlosa Alkarasa prim. aut), plašio se i odlučio da ne igra u Indijan Velsu. Nikada se ne zna šta će da uradi, ali video sam ga kako trenira na privatnom terenu Larija Elisona (američki milijarder, vlasnik turnira u Indijan Velsu prim. aut) i imao sam utisak da čujem zver. Pogađao je kao nikada ranije”, rekao je Dejvid Mesi.

Rafael Nadal je 11 puta pobeđivao u Monte Karlu, a direktor mastersa siguran je da španski teniser može da bude na vrhunskom nivou, ako se pojavi. Veruje da na njega neće uticati to što je dugo bez pravih mečeva i što je ispao iz ritma.

“Čak i bez ijednog odigranog meča, on ima mogućnost da se vrati i igra najbolji tenis. Čini sve da dođe u Monte Karlo”.

A, čine sve i organizatori turnira, jer dostavili su mu set loptica sa kojima će se igrati u Kneževini, kako bi što bolje mogao da se pripremi za masters na šljaci.

“Poslali smo mu dve kutije loptica na Majorku da može da vežba”, zaključio je direktor mastersa u Monte Karlu.



tagovi

ATP Monte KarloRafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara