Miomir Kecmanović (©Reuters)
Miomir Kecmanović (©Reuters)

Rimsko otrežnjenje za Kecmanovića posle titule u Kicbilu

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.20. | 18:41

Srpski teniser pet puta prepustio servis rivalu

Miomir Kecmanović je izgleda još uvek u milsima na osvajanju prvog trofeja u karijeri i ulasku među najboljih 40 na ATP listi. U prvom kolu Mastersa u Rimu dočekala ga je nepremostiva prepreka oličena u Jošihitu Nišioki. Japanac je ispratio 39. tenisera sveta za svega 78. minuta igre – 2:0 (6:4, 6:1)

Mučio se osvajač turnira u Kicbilu sa početnim udarcem tokom čitavog meča, a to najbolje oslikava detalj da je čak pet puta protivniku dozvoljavao da mu oduzme servis. Pomirio se se brejkom u prvom gemu, vratio ga u četvrtom, ali je 50. reket sveta uspeo da osvoji još jedan gem na servis protivnika i privede prvi set kraju.

Izabrane vesti

U drugom je Srbin još tri puta pretpustio servis rivalu, a procenti govore da nije moglo da bude drugačije. Svega 51 odsto ubačenog prvog servisa i 59 procenata osvojenih poena kada početni udarac bude uspešan iz prvog pokušaja.

Kecmanović će se potruditi da što pre zaboravi premijerni nastup u glavnom žrebu rimskog mastersa, a Nišioka u drugom kolu ide na megdan Grigoru Dimitrovu.



tagovi

Miomir Kecmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara