Rizik na Troickog? Uz fiks na Cicipasa mogao bi da se isplati...

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.09.18. | 14:56

Na turniru u Šenženu naš as će protiv takođe "uzdrmanog" Ramosa Vinjolasa pokušati da zabeleži prvu "pravu" pobedu nakon pet vezanih poraza na ATP turu

Polako se zahuktava jesenji, da ne kažemo azijski deo teniske sezone, a kod muškaraca se ove sedmice (kao i kod žena) igraju dva profi turnira i to oba u Kini. Jedan u Čengduu, a drugi, onaj koji nas interesuje u ovoj bet analizzi, u Šenženu.

KOMPLETAN RASPORED MEČEVA (-6 Č)

Izabrane vesti

A interesuje nas pre svega zbog Viktora Troickog koji je juče zabeležio prvi trijumf nakon pet uzastopnih poraza. Istina, pobeda nad Špancem Giljermom Garsijom Lopezom je došla zbog povrede protivnika, ali u zube joj ne bi trebalo gledati.

Jer naš proslavljeni Dejvis kup reprezentativac polako se vraća belom sportu nakon duže pauze zbog povrede, mada je taj povratak potrajao te deluje da još nije na pravom putu. Bilo kako bilo, pred njim je večeras, na putu ka četvrfinalu veliki izazov u liku i delu Alberta Ramosa Vinjolasa, momka koji je dva puta pobedio našeg asa u tri susreta. I svaki put je bilo napeto, tako da je to prvi naš tip za ovaj meč. Za one koje bi malo da rizikuju treba znati i sledeći podatak: ako mislite da je pet uzastopnih paraza strašno, šta biste tek rekli za narednog Vićinog protivnika koji ih je vezao čak osam! Sve do prošlog vikenda kada je savladao Rišara Gaskea u Dejvis kupu. Dakle, dvojka na Viću nije toliko nerealna, a kvota 2,55 deluje sasvim primamljivo.

Posle ovog meča kojim se otvara peti dan takmičenja u Šenženu sledi, barem po nama jedna lepa sigurica. Možda i najveći talenat svetskog tenisa, naš Balkanac Stefanos Cicipas, koji je postavljen za drugog nosioca, prvi put će u karijeri ukrstiti rekete sa dečkom koji je juče savladao Dušana Lajovića, Pjer Ig Erberom, odličnim Francuzom, trenutno 67. na svetu. "Glasamo", naravno za Grka i njegov brz i ubedljiv trijumf.

*kvote su podložne promenama

FOTO: Action Images


tagovi

Viktor TroickiAlbert Ramos VinolasŠenženbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara