Andrej Rubljov (©Reuters)
Andrej Rubljov (©Reuters)

Rubljov zna što niko drugi ne zna: Đoković neće igrati u Majamiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.03.21. | 16:27

Ili se Rus nešto preračunao

Zvanje prvog nosioca na predstojećem teniskom mastersu u Majamiju i dalje je na leđima Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta vodi se kao učesnik turnira na Floridi, mada su od nastupa u SAD odustali Rafael Nadal, Rodžer Federer, Dominik Tim...

Izabrane vesti

Ali, svet tenisa je neočekivano izjavom zapalio Andrej Rubljov, koji je rekao da ni Đoković neće igrati u Majamiju. Izgleda da Rus ima informaciju koju niko drugi nema…

Želim da se spremim za Majami najbolje što mogu, jer tamo neće biti Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Rodžera Federera, niti Dominika Tima. Za mene je to turnir na kojem mogu da osvojim 1.000 bodova, jer ne branim nijedan sa prethodnog nastupa”, rekao je Rubljov.

Pojedini mediji su na svoju ruku uradili ispravku, tvrdeći da je Rubljov napravio lapsus i da će Đoković sigurno igrati, ali ne bi bilo prvi put da teniseri slučajno iznesu sami neku informaciju koja još nije stigla do javnosti.

Ima rezona i da Novak ne putuje na Floridu, već da ostane da se sprema za sezonu na šljaci koja počinje odmah posle toga, ali ima računicu i zašto bi išao, jer može u Majamiju da osvoji dodatne bodove za ATP listu i produži svoju vladavinu na prvom mestu za još koju nedelju.


tagovi

Novak ĐokovićAndrej RubljovTenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara